Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Τζωρτζάκης - «Στην πραγματικότητα λέτε μπράβο στους αστυνομικούς γιατί σκότωσαν έναν τσιγγάνο»

Χάρης Τζωρτζάκης – «Στην πραγματικότητα λέτε μπράβο στους αστυνομικούς γιατί σκότωσαν έναν τσιγγάνο»

Ο γνωστός ηθοποιός καυτηρίασε την αντίδραση πολλών χρηστών απέναντι στον θάνατο που βρήκε ο άοπλος 18χρονος στο Πέραμα από τις σφαίρες επτά αστυνομικών

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης καυτηρίασε την αντίδραση πολλών συμπολιτών μας για το θάνατο του 18χρονου τσιγγάνου στο Πέραμα, τον οποίο κυριολεκτικά γάζωσαν με σφαίρες επτά αστυνομικοί.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης έγραψε:

«Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε στο Πέραμα, έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και μπράβο στους αστυνομικούς.

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα αυτοκίνητο, να τον συλλάβει και να παραδώσει το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη του, τότε μάλλον η αστυνομία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μην σκοτωθεί, αλλά και να σκοτώσει έναν άοπλο δεκαοχτάχρονο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, να τραυματίσει τον δεκαεξάχρονο συνοδηγό, να κάνει σουρωτήρι το αυτοκίνητο από τις σφαίρες, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών και εν τέλη να μην συλλάβει τον δεκαπεντάχρονο που κατάφερε να διαφύγει ανάμεσα από 38 πυροβολισμούς και καμιά δεκαριά πάνοπλους αστυνομικούς.

Όσοι, λοιπόν, λέτε Μπράβο στην ομάδα Δίας, είμαστε μαζί σας, αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λοιπά παραδεχθείτε το: Δεν τους λέτε μπράβο επειδή έφεραν εις πέρας την επιχείρηση. Γιατί αποδεδειγμένα, η επιχείρηση είναι απ’ όλες τις απόψεις ένα τεράστιο φιάσκο. Και όπως όλοι κρινόμαστε, όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, έτσι πρέπει να κριθούν και αυτοί. Στην πραγματικότητα, τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο και αυτή είναι η μόνη αλήθεια».

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024