Η συγγραφέας του Sex and the City ομολογεί – «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim»
Μόλις δυο μήνες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του «νέου» Sex and the City, της μίνι τηλεοπτικής σειράς με τον τίτλο «Αnd just Like that», η συγγραφέας αποκαλύπτει πως θα είναι η σειρά χωρίς την Kim Katral αλλά και γιατί ανυπομονεί να δει το πρώτο επισόδειο.
Η συγγραφέας του διάσημου Sex and The City, Candance Bunshell, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες βδομάδες πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα της καινούριας σειράς, το reboot όπως λέει του Sex and The City, αποκάλυψε ότι.. δεν της καίγεται καρφάκι για την απουσία της Kim Katral (της τηλεοπτικής Σαμάνθα) και εξηγεί:
«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κοινό νοιάζεται τόσο για κάτι που δεν είναι αληθινό. Είναι ένα μυστήριο. Εμένα ας πούμε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα επιστρέψει η Kim» δήλωσε η συγγραφέας, στεναχωρώντας σίγουρα πολλούς fan της σειράς.
Αναφορικά με το τί θα δούμε στην καινούρια σειρά, 23 χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου(!), η Bunshell δήλωσε ότι σήμερα ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, άρα περιμένει ότι και η σειρά θα καταπιαστεί με καινούρια θέματα.
«Ζούμε σε πολύ διαφορετικές εποχές. Ακόμα και πριν από 15 χρόνια, ο κόσμος δεν ήταν φτιαγμένος για να είσαι single. Δεν μπορούσες να λειτουργήσεις ως μονάδα, ακόμα και αν το δούμε γενικά. Έπρεπε να ανήκεις σε μία παρέα ή σε μία οικογένεια για να επιβιώσεις. Ευτυχώς πλέον, μπορείς να είσαι καλά και χωρίς μία τόσο παθιασμένη σχέση, που διαρκεί για πάντα. Αυτό που μας έμαθαν τα τελευταία χρόνια είναι ότι αν δώσεις τα πάντα για έναν άντρα, μπορεί να καταλήξεις χωρίς να έχεις τίποτα», είπε η συγγραφέας ενώ συμπλήρωσε ότι εμπιστεύεται πάρα πολύ τον δημιουργό Michael Patrick King.
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς



