Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε την αγαπημένη μεταξωτή σας φούστα το φθινόπωρο

Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να φορέσετε την αγαπημένη μεταξωτή σας φούστα το φθινόπωρο

Και όμως μπορείτε να φορέσετε την μεταξωτή φούστα που αγοράσατε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

Συνήθως συνδυάζουμε ζεστά πουλόβερ με casual ή τζιν παντελόνια το φθινόπωρο, αλλά δείχνουν υπέροχα και με ρομαντικά ρούχα όπως ελαφριά φορέματα, φούστες που κυματίζουν ή μεταξωτά ρούχα.

Ένας από τους πιο μοδάτους συνδυασμούς αυτής της σεζόν είναι ένα cozy πουλόβερ με χαλαρή σιλουέτα και μια ελαφριά σατέν (ή άλλου υφασμάτινου) midi φούστα. Είναι ένας συνδυασμός που βασίζεται στην αρχή της αντίθεσης, καθώς το πουλόβερ χαρακτηρίζεται από καθημερινό στυλ και άνεση, ενώ η φούστα ενσαρκώνει τον ρομαντισμό, την κομψότητα και τη θηλυκότητα.

Για να αναδημιουργήσετε έναν τέτοιο συνδυασμό, αναζητήστε μια φούστα με ίσια σιλουέτα και μήκος κάτω από το γόνατο. Όχι μόνο μπορεί να είναι μια σατέν ή μεταξωτή φούστα, αλλά και μια πλεκτή. Είναι σημαντικό το ύφασμα να πέφτει όμορφα και να μην είναι πολύ άκαμπτο. Αν προτιμάτε ένα ρούχο με περισσότερη απλότητα, επιλέξτε ένα πουλόβερ με μινιμαλιστικό σχέδιο και συνδυάστε το με μια λεία υφασμάτινη φούστα. Αν θέλετε κάτι πιο ενδιαφέρον, μην φοβάστε τα φωτεινότερα χρώματα ή να συμπεριλάβετε μια ποικιλία αξεσουάρ, όπως τσάντες, κοσμήματα, καπέλα και άλλα.

Το μυστικό;!

Το ντύσιμο θα δείχνει πιο κομψό αν συνδυάσετε δερμάτινες μπότες είτε με χαμηλό είτε με ψηλό τακούνι και το πάνω μέρος της μπότας καλύπτεται από την άκρη της φούστας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024