Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου - Γιατί φοράει τα ίδια ρούχα και παπούτσια σε όλες τις συναυλίες της;

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιατί φοράει τα ίδια ρούχα και παπούτσια σε όλες τις συναυλίες της;

Λίγο πριν κλείσει τα 51 ξετυλίγει στο ΟΚ! σκέψεις, ιστορίες ζωής και απόψεις, επιβεβαιώνοντας πως είναι πάντα η μοναδική Νατάσα που αγαπάμε.

Μέσα από αυθόρμητα βίντεο στο Instagram όχι μόνο μας τραγουδά unplugged, αλλά μας ανοίγει την πόρτα σε πιο προσωπικές της στιγμές, ξεδιπλώνοντας το χιούμορ της και απαντώντας καθημερινά σε εκατοντάδες DM. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, πιο κεφάτη και interactive από ποτέ, έχοντας μόλις παρουσιάσει τη νέα επιτυχία της Υπάρχω για σένα, μας καλεί στο μεγάλο πάρτι που ετοιμάζει στο Σπίτι με το Mega σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, γιορτάζοντας μαζί με όλους τους φίλους που την αγαπούν τα γενέθλιά της.

Μόλις κυκλοφόρησε σε όλες τις πλατφόρμες το νέο σου τραγούδι Υπάρχω για σένα. Μας είχες ήδη δώσει ένα sneak preview μέσα από το Instagram σου, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο, ξεκινώντας από τα διάσημα πια live σου.

Πάντα ήμουν ενεργή στο Ιnstagram, αλλά τον τελευταίο καιρό που μείναμε όλοι πολύ στο σπίτι έγινε ένα μπαμ. Η αρχή έγινε αυθόρμητα και να που τελικά το ένα live έφερε το άλλο. Έπαιρνα τηλέφωνα όλους τους αγαπημένους μου συναδέλφους και κανόνιζα τις παρουσιάσεις της εβδομάδας. Τότε δεν είχε κανείς αίσθηση πόσο θα κρατήσει το lockdown, αλλά υπήρχε αυτή η κατάσταση απέναντι στην οποία ήμασταν όλοι ίσοι, μέναμε στα σπίτια μας και δεν ξέραμε πού θα πάει. Έτσι, είπα «Ας ξεκινήσουμε να τραγουδάμε παρεούλα και όπου βγάλει». Τελικά συμμετείχαν σε όλο αυτό 23 συνάδελφοι.

Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέτρο Ιακωβίδη

Μέσα από το Instagram είδαμε μια Νατάσα με χιούμορ, πολύ εξωστρεφή.

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή μου. Το επιστρατεύω στις περισσότερες καταστάσεις γιατί είναι ένας ωραίος τρόπος να μην τρελαίνεσαι. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα γιατί βοηθά.

Θα επιστρέψω στο Υπάρχω για σένα, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τη μουσική ο Πέτρος Ιακωβίδης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεσαι δισκογραφικά και με τους δύο, φαίνεται να έχετε αποκτήσει μια δυνατή καλλιτεχνική χημεία.

Έτσι είναι. Θα μιλήσω πρώτα για τον Πέτρο, με τον οποίο συνεργαζόμαστε περισσότερο καιρό. Τον συνάντησα τον Φλεβάρη του 2018 και τον συμπάθησα πολύ καθώς είναι ένα πολύ καλό παιδί. Σε συνδυασμό με το ταλέντο του, την ωραία του φωνή και τον ωραίο τρόπο που γράφει, δέσαμε και για δύο χρόνια συνεχόμενα συνεργαστήκαμε επί σκηνής και περάσαμε εξαιρετικά.

Για έναν καλλιτέχνη όπως εσύ, που είσαι πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή, το να δώσει ευκαιρίες σε έναν άλλο καλλιτέχνη, πιο καινούριο, σημαίνει πως εκείνος σε έκανε να νιώσεις μια ασφάλεια και έναν ενθουσιασμό.

Αυτά τα δύο ακριβώς! Τώρα το να «δώσει ευκαιρία» ακούγεται κάπως σαν να είναι ο ένας αρχηγός και δεν μου αρέσει πολύ η τοποθέτηση. Αλλά στην ουσία αυτό γίνεται χωρίς να το καταλάβεις. Το ένα φέρνει το άλλο. Όταν συνεργάζεσαι με έναν καλλιτέχνη σε ένα σχήμα δεν γίνεται να μη βρίσκεστε μαζί και επί σκηνής. Τουλάχιστον έτσι λειτουργώ εγώ. Και όταν είσαι με τον άλλο πάνω στη σκηνή ανταλλάσσεις μια ενέργεια. Αν αυτή η ανταλλαγή ενέργειας είναι πετυχημένη, σταδιακά η καλλιτεχνική σχέση διευρύνεται. Έτσι μας βγήκε με τον Πέτρο. Είμαστε σαν οικογένεια πια. Έχουμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αγάπης και έτσι θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Είναι εξαιρετικό παιδί και –για την ηλικία του– έχει ένα πολύ ωραίο μυαλό και δεν είναι τοξικός. Μου αρέσει που δεν ζηλεύει, δεν κουτσομπολεύει, δεν σκέφτεται αρνητικά. Κι αυτό είναι μεγάλη του κατάκτηση, χωρίς να το καταλαβαίνει ο ίδιος. Τη συνεργασία μας με τον Πέτρο θα την ξαναδείτε μπροστά σας.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι στίχοι του ήταν για μένα μια απίστευτη έκπληξη. Όταν ήρθαν στα χέρια μου μετά τις συνεργασίες μας στο Σπίτι με το Mega που τις αγάπησα πολύ, ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Αυτό που διάβασα με άγγιξε. Και μετά την Έξαψη, που ήταν η πρώτη μας δισκογραφική συνεργασία για την ομώνυμη σειρά του Mega, ήρθε και το Υπάρχω για σένα. Και τώρα ξανακάνουμε το Σπίτι με το Mega γιατί μου πήγε γούρι πέρσι και είμαι και προληπτική. Μη γελάς! Το καλοκαίρι φορούσα τα ίδια ρούχα στις συναυλίες. Την ίδια τσάντα έπαιρνα μαζί και τα ίδια παπούτσια.

Το γούρι της, τα σχέδια του χειμώνα και το «Σπίτι με το Mega»

Έχεις κάτι που το θεωρείς γούρι σου και το έχεις πάντα μαζί σου;

Βέβαια έχω, εννοείται. Τώρα αυτά μπορεί να είναι για κάποιους δεισιδαιμονίες, να τα διαβάζουν και να γελάνε… Αλλά πολλές φορές αν πιστέψεις κάτι, δίνεις δύναμη στον εαυτό σου. Η δουλειά μας έχει και πολλές αντίξοες συνθήκες. Έχει αστάθμητους παράγοντες, έχει να κάνει με πάρα πολλούς ανθρώπους που σε φέρνουν καμιά φορά σε δύσκολη θέση ή τους φέρνεις και εσύ σε δύσκολη θέση γιατί ξεκινάς έχοντας στο μυαλό σου κάτι άλλο από αυτό που προκύπτει. Ο καθένας μας έχει έναν τρόπο να βρίσκει τη δική του κινητήριο δύναμη και να λέει «πάω με αυτό», αν αυτό δεν προβληματίζει και δεν ενοχλεί τον διπλανό του. Να έχει ένα αγαπημένο αντικείμενο που τον εμπνέει και να λέει μέσα του πως «εγώ με αυτά πάω και μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου».

Τι μας ετοιμάζεις φέτος τον χειμώνα;

Θα σας το κρατήσω για έκπληξη προς το παρόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουμε όλοι μαγικά και εσείς κι εγώ.

Aυτό που έχεις ετοιμάσει για απόψε το βράδυ είναι σαν ένα μεγάλο δικό σου πάρτι στο Σπίτι με το Μega με καλεσμένους όλους εμάς, καθώς αύριο, Κυριακή 24 Οκτωβρίου, είναι τα γενέθλιά σου. Τι ευχή θα κάνεις σβήνοντας το κεράκι σου φέτος;

Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχω εγώ και τα παιδιά μου, σωματική και ψυχική υγεία, και το μουσικό ταξίδι με τον κόσμο που με αγαπά και αγαπώ να κρατήσει για πάντα. Η πιο σπουδαία ευχή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024