
Γιώργος Κακοσαίος – Θα ερμηνεύσει τραγούδια του πατέρα του στο «Σπίτι με το MEGA»
Στις 23 Οκτωβρίου στις 22:00 το MEGA μας επιφυλάσσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
Ένα μαγικό μουσικό ταξίδι θα έρθει στην οθόνη μας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 22:00, φυσικά από τη συχνότητα του MEGA.
Το «Σπίτι με το MEGA», η εκπομπή που μας κρατούσε παρέα σε δύσκολες στιγμές, ανοίγει πάλι την αυλαία της με μια πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά.
Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Σάββατο, μετατρέποντας το σαλόνι μας στην καλύτερη μουσική σκηνή της πόλης.
Η πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» μας κάνει να ανυπομονούμε δείχνοντας το μέγεθος και την ποιότητα των φωνών που θα παρελάσουν από την οθόνη μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας μεταφέρει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και ερμηνεύει τραγούδια που σημάδεψαν ανεξίτηλα την ελληνική λαϊκή μουσική σκηνή.
Στο πλευρό της, ο αγαπημένος Πέτρος Ιακωβίδης, αλλά και ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος που θα τραγουδήσει μερικά από τα πιο θρυλικά κομμάτια του πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχου.
Ο Γιώργος Κακοσαίος μας προσκαλεί να τους ακολουθήσουμε σε αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι:
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ




