Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Γκέιτς - Ο ρομαντικός γάμος και τα δύο νυφικά Vera Wang

Τζένιφερ Γκέιτς – Ο ρομαντικός γάμος και τα δύο νυφικά Vera Wang

Η 24χρονη Τζένιφερ αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο και κυρίως για τα δύο νυφικά Vera Wang που φόρεσε

H μεγαλύτερη κόρη του μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο κτήμα της οικογένειας.

Ο Αιγύπτιος Ναγιέλ Νασάρ είναι πλέον ο σύζυγος της Τζένιφερ Γκέιτς και όπως ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της είναι «όλος ο κόσμος της».

Η 24χρονη Τζένιφερ παραχώρησε συνέντευξη στην Vogue και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο και κυρίως για τα δύο νυφικά Vera Wang που φόρεσε.

Ο γάμος τους ουσιαστικά κράτησε τρεις μέρες καθώς την Παρασκευή έγινε η ισλαμική τελετή Κatb el Kitab μόνο με τις οικογένειες του ζευγαριού. Η κύρια τελετή έγινε το Σάββατο με τους δύο νεαρούς να γράφουν μόνοι τους όρκους τους.

Δύο νυφικά Vera Wang

H νύφη επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο νυφικό σε γραμμή Α της Vera Wang, με απλικέ χειροποίητη δαντέλα μακραμέ στο μπούστο, τα μανίκια και μια μακριά φούστα από ιταλικό τούλι. Ένα ελαφρύ ιβουάρ πέπλο από ιταλικό τούλι, διακοσμημένο με χειροποίητη δαντέλα συμπλήρωσε το φόρεμα.

«Η Vera και όλη η ομάδα της ήταν τόσο υπέροχοι. Έκαναν πραγματικότητα το φόρεμα των ονείρων μου» λέει η Τζένιφερ. «Είναι μορφή στην βιομηχανία της μόδας και μια γυναίκα που άλλαξε καριέρα αργά και ακολούθησε το πάθος της. Από την πρώτη μας συνάντηση, ήξερα ότι ήμουν σε τόσο καλά χέρια».

Μετά τη γαμήλια τελετή, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στη σκηνή που είχε διαμορφωθεί για τη δεξίωση. Γι’ αυτό το μέρος της βραδιάς, η Τζένιφερ Γκέιτς άλλαξε και φόρεσε ένα δεύτερο φόρεμα Vera Wang, αυτή τη φορά με τετράγωνη λαιμόκοψη, τούλι στο χρώμα του δέρματος και διακοσμημένο με χειροποίητη γαλλική δαντέλα.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024