Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - «Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του», αποκαλύπτει η Μπατζελή

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – «Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει την υποψηφιότητά του», αποκαλύπτει η Μπατζελή

Σύμφωνα με την κ. Μπατζελή, ο Γιώργος Παπανδρέου, «δεν ζήτησε από κανέναν να αποσυρθεί».

Την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πιθανότατα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ακόμη και  μέσα στην ημέρα προέβη η Κατερίνα Μπατζελή.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας, ανέφερε:

«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής. Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ζήτησε από κανέναν να αποσυρθεί.

«Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ενδέχεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ακόμα και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μπατζελή ανέφερε ότι θα τον στηρίξει.

Σε εξέλιξη οι διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ

Στο μεταξύ, οι πολιτικές διεργασίες στο ΚΙΝ.ΑΛ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, συνεχίζονται.

H πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να έχει επαφές με τους υποψήφιους προέδρους πυροδότησε πλήθος σεναρίων τα οποία ως τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Χθες, ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, ενώ σήμερα θα έχει συνομιλίες με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Πάντως οι έξι, μέχρι στιγμής,  διεκδικητές της ηγεσίας δεν  κάνουν πίσω. Οι πέντε τουλάχιστον εξ’ αυτών εμφανίζονται ανένδοτοι και δεν έχουν καμία διάθεση απόσυρσης των υποψηφιοτήτων τους ακόμα και αν θα ήθελε να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Και όχι μόνο αυτό αλλά, καθιστούν σαφές ότι θέλουν πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου.

Με τα ως τώρα δεδομένα το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη εκπνέει η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων με τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης.

Προς ώρας τις απαιτούμενες υπογραφές για να ανακηρυχτούν και τυπικά υποψήφιοι έχουν ήδη συλλέξει οι Αντρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης οι οποίοι είχαν μπει στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας πριν η Φώφη Γεννηματά αποσύρει για λόγους υγείας την υποψηφιότητά της.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024