Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα τροχαίο ατύχημα την περασμένη Παρασκευή από το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Ο ποινικολόγος μίλησε στο Πρωινό και εξήγησε ακριβώς τι συνέβη.
«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Μου έσωσε τη ζωή.Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνεις αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.
«Είναι ένα αυτοκίνητο 4χ4, ίσως το ασφαλέστερο στην κατηγορία του. Πήγαινε με 2.500 στροφές, πρόσεξα πάρα πολύ. Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε στη συνέχεια.
«Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους και μπορείς να χάσεις τη ζωή σου» δήλωσε συγκλονισμένος ο Αλέξης Κούγιας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.