Ο… αρνητής Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους – «Είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ»
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι από το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται… μόνο σε εμβολιασμένους!
Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από τότε που ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος «πυροβολούσε» τον συνάδελφό του, Πάνο Κιάμο, επειδή εκείνος είχε επιλέξει τότε να τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους.
Μάλιστα, τότε ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γίνει «πυρ και μανία» και με δημόσια παρέμβασή του ζητούσε τη «συγγνώμη» του συναδέλφου του.
Αντιεμβολιαστής αλλά… θα τραγουδάει σε μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους
Όλα αυτά… τότε. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει… ακριβώς το ίδιο!
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι από το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα, όπου η είσοδος επιτρέπεται… μόνο σε εμβολιασμένους!
Όπως ήταν λογικό, η απόφασή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με αρκετούς διαδικτυακούς του φίλους να του γράφουν ότι τους «πούλησε» και κάποιους άλλους να μιλούν για προδοσία και για ιστορική «κωλοτούμπα».
Το κάνει… αν και διαφωνεί
Ο ίδιος ο τραγουδιστής μίλησε στο Star γι’ αυτή του την απόφαση, λέγοντας πως εκείνος ως ανεμβολίαστος θα δουλεύει κάνοντας rapid test, όμως ο κόσμος θα πρέπει είτε να έχει κάνει το εμβόλιο, είτε να έχει νοσήσει.
Μάλιστα σπεύδει να… διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως προσωπικά του φαίνεται παράδοξο αλλά είναι… υποχρεωμένος να το δεχτεί!
«Δεν μου αρέσει καθόλου αν η ερώτηση είναι αυτή και κάνω και πολλούς αγώνες να το αλλάξουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά στο Star.
- Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – Η κραυγή μέσα στη νύχτα, η βέρα στο χέρι και η σοκαριστική μαρτυρία
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442