Θέση στο κόμμα γνωστού δημοσιογράφου κατάφερε να κερδίσει ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, έπειτα από τις θέσεις που διατύπωσε στο κίνημα κατά των εμβολίων.

Τη φήμη που κέρδισε στη διαμάχη που είχε με τους γιατρούς και τους επιστήμονες που μάχονται για τον περιορισμό της πανδημίας κατάφερε να εξαργυρώσει ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος.

Ο γνωστός αντιεμβολιαστής και αρνητής της πανδημίας Πετράκος, βρήκε στέγη στο κόμμα που δημιούργησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραγκας, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που κατάφερε να εντάξει τον Γρηγόρη Πετράκο στο δυναμικό του, κάνοντάς τον μάλιστα και εκπρόσωπο του κόμματος.

«Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, προσθέτοντας πως «ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών».

«Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά. Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr