Την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου η καλλιτεχνική ομάδα «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» συστήνεται με την πρώτη της μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και σε συνεργασία με την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Στόχος της ομάδας είναι να δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και να κυκλοφορήσει ένα CD με το όνομα της, που το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του θα στηρίξει τους σκοπούς της Ομοσπονδίας και θα ανακουφίσει τα αδέσποτα του τόπου της.

Στη συναυλία συμμετέχουν η Ιωάννα Εμμανουήλ, η Ρεγγίνα Αποστολάκου και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, καθώς και η Νεανική Χορωδία Αθηναϊκού Ωδείου.

Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών, με τους στίχους των τραγουδιών στην πλειονότητα τους να παραπέμπουν στα ζώα συντροφιάς, ενώ θα ακουστούν, σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση, τραγούδια από την αναμενόμενη δισκογραφική δουλειά, «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία παρουσιάζει εθελοντικά η ηθοποιός και ιδρύτρια της Γαϊδουροχώρας Τατιάνα Παπαμόσχου θα πραγματοποιηθεί Bazar βιβλίων ανάλογης θεματολογίας από τις εκδόσεις Άπαρσις ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα καθώς και να ενημερωθούν από μέλη της Π.Φ.Π.Ο για τις υποχρεώσεις του υπεύθυνου κηδεμόνα αλλά και τις αλλαγές που έφερε ο Νέος Νόμος για τα Ζώα Συντροφιάς.

Ο «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» είναι μια παράσταση που αυτοσαμποτάρεται.

Επιθυμεί διακαώς να καταργηθεί και να μετονομαστεί σε «ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Έναρξη: 18.30 / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπαίθριος χώρος του Πεδίου του Άρεως – Είσοδος

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο