Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση ακροδεξιών στο Ν. Ηράκλειο - Έρευνα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση ακροδεξιών στο Ν. Ηράκλειο – Έρευνα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης

Η έρευνα έρχεται σε συνέχεια της παραγγελίας που έσωσε προ ημερών ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης ζητώντας να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα με αφορμή τα επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέος κύκλος ερευνών αυτή τη φορά για κακούργημα ανοίγει με παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Μαρίας Γκανέ για τα βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Νέο Ηράκλειο από ακροδεξιά στοιχεία.

Η κυρία Γκανέ έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Η έρευνα έρχεται σε συνέχεια της παραγγελίας που έσωσε προ ημερών ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας προς τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης ζητώντας να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα με αφορμή τα επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ,και κυρίως αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην παραγγελία του τόνισε ότι «έδαφος και αφορμή» για περαιτέρω «δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις.Σχετικώς να μας ενημερώσετε».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024