Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα παράταση για την πιστοποίηση των γεωργικών συμβούλων

Νέα παράταση για την πιστοποίηση των γεωργικών συμβούλων

Η νέα προθεσμία έχει οριστεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Νέα ολιγοήμερη προθεσμία δόθηκε από την διοίκηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα για την υποβολή αιτήσεων φυσικών προσώπων για την πιστοποίησή τους ως Γεωργικοί Σύμβουλοι και την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Η νέα προθεσμία, από Δευτέρα έως Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, κρίθηκε αναγκαία, λόγω του πλήθους των αιτημάτων ενδιαφερομένων, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν κατόρθωσαν να υποβάλουν την αίτησή τους εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί κατά τη δημοσίευση της πρόσκλησης και αφορά:

  • Τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως Γεωργικοί Σύμβουλοι (Γ.Σ.) και να εγγραφούν στο σχετικό Μητρώο
  • Τους ήδη εγγεγραμμένους στο Μητρώο Γ.Σ. που επιθυμούν και δύνανται, βάσει του βασικού τίτλου σπουδών τους, να πιστοποιηθούν σε επιπλέον θεματικά πεδία
  • Τους εγγεγραμμένους στο Μητρώο Γ.Σ. στο 9ο θεματικό πεδίο «Συμβουλές για το σχεδιασμό της εφαρμογής Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης», που επιθυμούν να διατηρήσουν την πιστοποίησή τους στο εν λόγω θεματικό πεδίο. Επισημαίνεται ότι, λόγω αλλαγής του θεσμικού πλαισίου του Σύστηματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (πρότυπα σειράς AGRO 2), για τη διατήρηση της πιστοποίησης είναι υποχρεωτική η επιτυχής παρακολούθηση του σχετικού προγράμματος επιμόρφωσης. Σε αντίθετη περίπτωση αναστέλλεται  η πιστοποίηση των εγγεγραμμένων στο Μητρώο Γ.Σ., στο εν λόγω θεματικό πεδίο, έως την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος επιμόρφωσης.

Οι αιτήσεις  των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά,  στη διαδικτυακή εφαρμογή του Συστήματος Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις  http://agroadvisors.elgo.gr.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024