Μια σοκαριστική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Τσουμάνης εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του πρώην παίκτη της, με την οποία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του για το χαμό του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Τσουμάνη σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένεια του Συλλόγου μας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ο Νίκος Τσουμάνης, που «έφυγε» σε ηλικία 31 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τις σεζόν 2013-2014 και 2015-2018. Καλό ταξίδι, Νίκο… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.