Με μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση άρχισε η ημέρα και αφορά σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού. Νωρίς το πρωί βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Νίκος Τσουμάνης.
Ο Τσουμάνης, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την Αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητό του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό.
Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης απεβίωσε από «ασφυκτικό θάνατο».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap).
Ο Τσουμάνης, που ήταν 31 ετών, έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.