Μπαμπατζάν – «Τρόλαρε» τον Ερντογάν για τους S-400 – «Οι παλιοί είναι στις αποθήκες»
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου έκανε κριτική στον Ερντογάν σε σχέση με τους πυραύλους S-400.
Με χλευαστικό τρόπο αναφέρθηκε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αρχηγός του Κόμματος Δημοκρατίας και Προόδου (DEVA) και άλλοτε στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, Αλί Μπαμπατζάν.
Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη από τον ΣΚΑΪ, μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο FOX ο Μπαμπατζάν αναφέρθηκε στις απειλές Ερντογάν προς τις ΗΠΑ ότι θα αγοράσει όπλα «από όπου θέλει», δηλαδή από τη Ρωσία.
«Παλιές λογικές»
«Προσπαθεί να βάλει σε ανταγωνισμό τη Ρωσία με τις ΗΠΑ, αυτές είναι παλιές λογικές… Δηλαδή λέει «αν δεν συνομιλείς μαζί μου εγώ θα πάω να αγοράσω άλλο ένα σύστημα S-400″. Και τι έγινε, τι έκανε; Δήλωσε πως πλήρωσε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια (για τους υπάρχοντες S-400) επιβλήθηκαν οι κυρώσεις, και αμέσως αναγκάστηκε και τα αποθήκευσε… Αν τα λειτουργήσει θα επιβληθούν επιπλέον οικονομικές κυρώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ προειδοποίησαν για άλλη μια φορά την Άγκυρα τη Δευτέρα, ότι τυχόν αγορά νέων ρωσικών αντιαεροπορικών συστοιχιών S-400 θα επιφέρει και νέες κυρώσεις.
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Το αυτοκρατορικό διαμάντι της αιώνιας αγάπης της με τον Μπάρτον λάμπει ξανά – Οι αντιδράσεις
- Μητσοτάκης: Σήμερα το διάγγελμα για τη συνταγματική αναθεώρηση – Η στόχευση
- Κόστα Ρίκα: Εκλέγεται πρόεδρος η δεξιά Λάουρα Φερνάντες – Ποιος τη συνεχάρη πρώτος
- Αποθέωσε τον κόσμο του Άρη Betsson ο Σιάο: «Ευγνώμων για την πίστη των απίθανων φιλάθλων μας» (pic)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας



