Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μεγάλο «όπλο» του Καμαρά

Το μεγάλο «όπλο» του Καμαρά

Ο Ολυμπιακός ήθελε για πολλούς λόγους τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες η επικράτηση με 2-0. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από μια πολύ δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος κι αυτή η νίκη ήταν ότι καλύτερο και για την ψυχολογία της ομάδας του λιμανιού, λίγες μέρες πριν το ματς με […]

Ο Ολυμπιακός ήθελε για πολλούς λόγους τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες η επικράτηση με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από μια πολύ δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος κι αυτή η νίκη ήταν ότι καλύτερο και για την ψυχολογία της ομάδας του λιμανιού, λίγες μέρες πριν το ματς με την Φενέρ στην Πόλη.

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν ξανά ο Μαντί Καμαρά, με τον διεθνή μέσο να είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά για τους πρωταθλητές.

Η πάσα του Καμαρά στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού έχει γίνει «επιστήμη» από τον χαφ της ομάδας του Πειραιά και αυτές οι μακρινές μπαλιές ακριβείας του Καμαρά έχουν δώσει πολύτιμα γκολ στους πειραιώτες.

Δείτε για παράδειγμα τις δύο παρόμοιες σέντρες που έκανε ο Καμαρά στο παιχνίδι με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει δύο φορές.

Μέτρησε το ένα γκολ γιατί το άλλο είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά το θέμα μας εδώ είναι η πάσα του Καμαρά.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί σε 10άρι που κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς έχει δώσει έναν ξεκάθαρο δημιουργικό ρόλο στον Καμαρά, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει και την απουσία του Φορτούνη.

Ο Αφρικανός μέσος είναι πολύ ώριμος στις επιλογές του και μια σύγκριση ανάμεσα στον Καμαρά προ τριετίας και τον σημερινό, φανερώνει την θεαματική βελτίωση του διεθνούς άσου στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς διέκρινε την ικανότητα του Μαντί να εξελιχθεί σ’ έναν χαφ για όλες τις δουλειές και φρόντισε να δουλέψει πολύ στο Ρέντη, ώστε να «ανεβάσει» τον Καμαρά πίσω από τον σέντερ φορ, σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Μια επιλογή που αποδείχθηκε πολύτιμη καθώς ο διεθνής άσος είναι αυτός που οργανώνει το παιχνίδι των πρωταθλητών.

Βεβαίως θα πρέπει εδώ να επισημανθεί και η καλή συνεργασία που έχει ο Μαντί με τον Ελ Αραμπί και τον Μασούρα. Τόσο ο Μαροκινός στράικερ όσο και ο Έλληνας εξτρέμ έχουν την καλή κίνηση στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και η δουλειά που έχει γίνει στο Ρέντη, βγάζει αποτελέσματα με πρωταγωνιστές τους παίκτες που προαναφέραμε.

Ο Μαντί Καμαρά με αυτές τις τριαντάρες πάσες προσφέρει την μία ασίστ μετά την άλλη στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, αποδεικνύοντας πως μπορεί να στηρίξει το πλάνο του προπονητή του.

Όταν ένας κόουτς έχει στην διάθεσή του ένα χαφ που μπορεί να παίξει από το 6 μέχρι το 10, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα για την εφαρμογή του πλάνου του.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει τον Μαντί Καμαρά.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024