Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται «Δυνατά» στην μικρή οθόνη

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται «Δυνατά» στην μικρή οθόνη

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Κωστή Μαραβέγια στην τηλεόραση έχει ξεκινήσει

«Μια γιορτή, μια παράσταση, μια συνάντηση φίλων, μια συναυλία, ένα τηλεπαιχνίδι, με καλεσμένους ανθρώπους με θετική ενέργεια και όρεξη για δημιουργία, οι οποίοι όλοι μαζί συζητούν, αποκαλύπτουν και αποκαλύπτονται και, φυσικά, τραγουδούν, είναι η εκπομπή “ΔΥΝΑΤΑ” με τον Κωστή Μαραβέγια» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση για την νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Κωστής Μαραγέβιας στην ΕΡΤ.

Καλεσμένοι από τον χώρο της μουσικής ερμηνεύουν, εκτός από το δικό τους ρεπερτόριο, τα πιο απίθανα και απρόσμενα κομμάτια, και στήνουν μια όμορφη γιορτή, μια αυτοσχέδια συναυλία, στην οποία συμμετέχουν τόσο το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο όσο και οι τηλεθεατές.

Δεν τραγουδούν, όμως, μόνο αυτοί, αλλά και οι ξεχωριστοί προσκεκλημένοι από άλλους καλλιτεχνικούς χώρους, οι οποίοι ερμηνεύουν τραγούδια που αγαπούν και έχουν συνδέσει με αναμνήσεις και δικά τους πρόσωπα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ίδια ανακοίνωση.

View this post on Instagram

A post shared by Maraveyas (@maraveyas)

Σύμφωνα με το okmag.gr, η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της εκπομπής του Κωστή Μαραβέγια, έχει ξεκινήσει αφού την 1η του Οκτώβρη θα ανοίξει στο τηλεοπτικό κοινό το νέο του «σπιτικό».

Ένα ατμοσφαιρικό λοφτ με θέα τη νυχτερινή πόλη είναι στημένο και έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους καλεσμένους αλλά και το ζωντανό κοινό που θα έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή «Δυνατά». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η τελική πρόβα έγινε το βράδυ της Δευτέρας για να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη εγγραφή της σεζόν που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της πρόβας τζενεράλε, με τον τραγουδοποιό να έχει βάλει τα δυνατά του να καταπλήξει ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι αξίζει να έχει μια θέση στην τηλεοπτική σκακιέρα.

Από τους πρώτους καλεσμένους που θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής και θα κάνουν ποδαρικό στον Κωστή Μαραβέγια είναι ο Θανάσης Αλευράς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δυνατά» συναντήθηκαν λίγες μέρες νωρίτερα όπου και έκαναν το πρώτο συνοδευτικό βίντεο εκείνης της εκπομπής.

Το στιγμιότυπο ανέβασε ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας λίγο μετά το τέλος του γυρίσματος σε ένα παλιό δισκοπωλείο στο Μοναστηράκι με συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου.

Εκτός από τον Θανάση Αλευρά, στην πρώτη εκπομπή θα βρεθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Γιώργος Μαργαρίτης με έναν ακόμη καλεσμένο έκπληξη. Πληροφορίες θέλουν αυτός να μην είναι άλλος από τον Νίκο Μουτσινά που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον παρουσιαστή και θα είναι εκείνος που θα σπάσει το ρόδι της πρώτης εκπομπής.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024