Άλλη μια υπόθεση με πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για νοσηλευτή που εργάζεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η σύζυγος του οποίου μάλιστα φέρεται να εργάζεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και ενδέχεται να σχετίζεται με τα τέσσερα άτομα που εντοπίστηκαν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Σε εξέλιξη η ΕΔΕ
Για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Να σημειώσουμε ότι σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι το υπουργείο θα είναι «άτεγκτο» σε τέτοιες περιπτώσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).