Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι αποκάλυψε για τη βία στη δουλειά της

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τι αποκάλυψε για τη βία στη δουλειά της

«Έχω ακούσει διάφορα «γαλλικά» και χαρακτηρισμούς πάνω στην ένταση της δουλειάς» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει δεχθεί σωματική ή λεκτική βία στον εργασιακό της χώρο.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας στο περιοδικό Hello!, παραδέχθηκε «το επάγγελμά μας έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς και ένας εκρηκτικός από την φύση του άνθρωπος μπορεί να πει μια κουβέντα παραπάνω».

Έχεις δεχθεί λεκτική ή σωματική βία;

«Λεκτική βία με την έννοια να με προσβάλει κάποιος με βάναυσο και χυδαίο τρόπο, όχι, αλλά έχω ακούσει διάφορα «γαλλικά» και χαρακτηρισμούς πάνω στην ένταση της δουλειάς, για τους οποίους δεν έχω κρατήσει κακία.

Το επάγγελμά μας έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς και ένας εκρηκτικός από την φύση του άνθρωπος μπορεί να πει μια κουβέντα παραπάνω.

Αν όμως ξέρεις ότι δεν το κάνει για να σε υποτιμήσει ή να σε μειώσει, τότε το προσπερνάς -εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν μπορώ να πω όμως ότι υπήρξε κάποιος που με στόχευσε και με παρενοχλούσε λεκτικά διαρκώς.

Σεξουαλική παρενόχληση επίσης δεν δέχθηκα ποτέ. Μου έχει τύχει ωστόσο κάποιοι άνθρωποι να υπονοήσουν ότι μπορούν να με βοηθήσουν με μη συμβατικούς τρόπους αλλά ποτέ δεν ανταποκρίθηκα.

Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι επέμειναν ή με στρίμωξαν σε κάποιο γραφείο για να επιχειρήσουν κάτι ενάντια στη θέλησή μου. Ήταν σαν να πέταξαν ένα δόλωμα και εγώ δεν τσίμπησα, οπότε σταμάτησε εκεί το θέμα. Είχα αυτήν την τύχη, αν θες και αισθάνομαι ευγνώμων».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024