Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπράβο Έλενα Παπαρίζου!

Μπράβο Έλενα Παπαρίζου!

«Όταν έχουμε λεφτά να πίνουμε, να έχουμε και λεφτά για ταξί», είπε κοφτά η Έλενα Παπαρίζου, αν και το να ξεστομίσεις κάτι αυστηρό στην γενιά που επαναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια μηχανικά : μ«να προσέχεις τον Παντέλο», θέλει θάρρος …

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ειδικά το να είσαι μεγάλη σταρ και η Έλενα Παπαρίζου όχι μόνο τραγουδάει καλά αλλά δεν έχει «σκοντάψει» και επικοινωνιακά, πράγμα δύσκολο σε μια καριέρα δεκαετιών  αν και έχει κάνει και τολμηρές δηλώσεις χωρίς να μασάει  τα λόγια της .

Ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας;

Έχει καταλάβει πως δεν έχει νόημα να λες  ψέματα ούτε να στρογγυλεύεις τα πράγματα;

Ίσως να υπάρχει και να την βοηθάει, κάποιο ένστικτο «σταρ-ώδες», κάτι που σου υπενθυμίζει να επικυρώνεις πως είσαι χαρισματική περίπτωση .

Από την συστολή που προκαλεί το να έχεις μικρό κοινό,  οι Έλληνες καλλιτέχνες στην πλειοψηφία τους  επιλέγουν τον εύκολο δρόμο του:  να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν, να τα έχουμε με όλους καλά, να μη λέμε τι ομάδα είμαστε, ποιο κανάλι βλέπουμε,  ποιον συμπαθούμε μη μας κοπεί η πελατεία!

Αντιμετωπίζουν το να λένε την άποψή τους, σαν  ξελόγιασμα στο οποίο δεν πρέπει να υποκύψουν .Προτιμούν να πουν κοινοτυπίες να παραμείνουν εγκλωβισμένοι στα κλισέ να απαντούν σε προσυμφωνημένες  ερωτήσεις για συνεργασία , μαγαζιά και συναυλίες και να μην εμπλέκονται.

Κάπου έχουν και  δίκιο εδώ που τα λέμε, καθώς είναι τόσο στρεβλή η διαδικασία της αναδημοσίευσης και της επανάληψης μια δήλωσης στα ελληνικά ΜΜΕ, που μπορεί άλλο να είπες και κάτι  άλλο, και μάλιστα τερατώδες  να σου χρεώνουν, οι πανελίστες και τα sites.

Λίγο λοιπόν η κακοήθεια των μέσων, λίγο η διστακτικότητα , έχουμε καλλιτέχνες σχεδόν μουγκούς στα ουσιώδη, μη κοιτάτε που βγάζουν λογύδρια κάτι  αντιεμβολιαστές -αυτοί είναι  πωρωμένοι. Σπάνια όμως ένας δημοφιλής  καλλιτέχνης θα πει το μετρημένο , αυστηρό και ίσως δυσάρεστο   που πρέπει να ακουστεί .

Η Έλενα Παπαρίζου, ήταν η μόνη που είπε κάτι πολύ εύστοχο για την τραγική απώλεια του ραπερ Mad Clip. Την είδα σε ένα βίντεο στο Mega Καλημέρα, στεκόταν δίπλα στην Τάμτα ,κάποια συναυλία είχαν δώσει μαζί- θα σας γελάσω , δεν είναι το ρεπερτόριο στο οποίο ειδικεύομαι αλλά ήταν και οι δυο απαστράπτουσες. Η Τάμτα είπε πως ήταν μαζί με τον ράπερ σε κάποια εκδήλωση πριν το δυστύχημα και η Παπαρίζου έδειχνε να περιμένει την σειρά της : «Όταν έχουμε λεφτά να πίνουμε, να έχουμε και λεφτά να παίρνουμε ταξί», είπε κοφτά.

Η δήλωση αναδημοσιεύτηκε αλλά νομίζω κανείς δεν την επικρότησε όσο της άξιζε .

Δεν είπε κάτι αρνητικό, η Παπαρίζου για το νέο παιδί που έφυγε, νομίζω έγραψε και έναν ευγενικό αποχαιρετισμό στα social media, δήλωσε όμως κάτι αιχμηρό, μπροστά στις κάμερες για το κοινωνικό πρόβλημα αν και δεν χρειαζόταν να το κάνει, θα μπορούσε να ξεφύγει με καλλιτεχνικές  χλιαρότητες -εδώ ξεχωρίζει η προσωπικότητα .

Από τους επικήδειους έχουν μεγαλύτερη σημασία οι σταράτες  κουβέντες. Τα παιδιά που είναι νέα, έχουν τα  ινδάλματα τους και είναι δύσκολο να διακρίνουν τις αποστάσεις, να καταλάβουν αυτό το: άλλο τραγουδιστής , άλλο παράδειγμα, έχουν ανάγκη ξεκάθαρα μηνύματα . Σε μια νεολαία που επαναλαμβάνει μηχανικά τα τελευταία χρόνια, αυτό το μελαγχολικό «να προσέχεις τον Παντέλο», όταν κάποιος χάνεται άδικα, το να πεις κάτι τόσο σωστό, χωρίς να φοβηθείς πως θα σε παρεξηγήσουν έχει αξία . Μεγάλο μπράβο, στην Έλενα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024