«Κουρεμένα» ενοίκια – Πληρώνονται σήμερα οι αποζημιώσεις Ιουλίου
Οι προθεσμίες για τους ιδιοκτήτες ακινήτων
Εντός της ημέρας προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών να καταβάλλει τις αποζημιώσεις για τα «κουρεμένα» ενοίκια του Ιουλίου μαζί με κάποιες «ουρές» που αφορούν στους προηγούμενου μήνες.
Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταβολή των αποζημιώσεων του Ιουλίου στους ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια και πιθανότατα κάποιες περιπτώσεις ιδιοκτητών για τους οποίους υπάρχει εκκρεμότητα από προηγούμενους μήνες.
Υπενθυμίζεται, ότι για τα μηδενικά ενοίκια του Ιουλίου οι ιδιοκτήτες θα αποζημιωθούν στο 80% του μισθώματος, ενώ τα νομικά πρόσωπα θα λάβουν το 60% του ενοικίου.
Οι ιδιοκτήτες που εισέπραξαν το 60% του ενοικίου θα αποζημιωθούν για το 50% της απώλειας που έχουν υποστεί.
Οι ιδιοκτήτες – δικαιούχοι αποζημιώσεων για τα μειωμένα ενοίκια που εισέπραξαν τον Ιούλιο έχουν χρονικό περιθώριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου για να υποβάλουν τη δήλωση COVID.
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου
- Φωτορεπόρτερ από το Ελ Σαλβαδόρ συνελήφθη στην Ισπανία την ώρα που υπέβαλε αίτηση για άσυλο
- Βγες έξω: Η άσκηση στη φύση κάνει καλό
- Κώστας Παπανικολάου: «Το 10-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, αλλά…»
- Ενισχύεται η παρουσία των γυναικών στο ναυτικό επάγγελμα
- Στην κόψη του ξυραφιού: Η Ουκρανία μεταξύ «προβοκάτσιας» και ειρήνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442