Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Στο παρελθόν ο έρωτας δεν μου βγήκε σε καλό»
Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media τις πρώτες κοινές του φωτογραφίες και έτσι η σχέση τους επιβεβαιώθηκε
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News και η Νίκη Κώτσου το ζευγάρι μετράει τέσσερις μήνες σχέσης και είναι πολύ ερωτευμένο. Αν και η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το ειδύλλιο, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν ο φωτογραφικός φακός του συνέλαβε ναζί σε παραλία στη Μεσσηνία.
Ακόμη και τότε κανείς από τους δύο δεν σχολίασε δημόσια αυτή τη σχέσης.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μάλιστα, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη στην Real και παραδέχθηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος.
«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη νέα του σχέση.
Αν και υπήρξαν παλιοί γνώριμοι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, αφού ήταν και οι δύο δεσμευμένοι.
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
- Λεπτοκαρυά: Ισόβια κάθειρξη στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον σύντροφό της στην αυλή
