Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίκης Θεοδωράκης - Ο Αλέξης Τσίπρας έφτιαξε λίστα στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια

Μίκης Θεοδωράκης – Ο Αλέξης Τσίπρας έφτιαξε λίστα στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια

Ο Μίκης Θεοδωράκης άφησε το σημάδι του στη μουσική και όχι μόνο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να τον τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης υπέγραψε εκατοντάδες επιτυχίες και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στη μουσική. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να τον τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έφτιαξε μια λίστα στο Spotify με τα αγαπημένα του τραγούδια και τη δημοσίευσε έτσι ώστε να μπορούν να την ακούσουν όλοι.

«Βούτηξα μέσα στον ωκεανό της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη και διάλεξα τα πιο αγαπημένα μου από τα μεγάλα έργα του. Τα μοιράζομαι μαζί σας, στη μνήμη του», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει 55 κομμάτια, με το πρώτο στη σειρά να είναι ο «Αντώνης», ένα κομμάτι που πραγματικά ξεχωρίζει. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το μουσικό θέμα από το Serpico, ενώ στην τρίτη θέση ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει το «Μια μέρα θα στο πω». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαλέξει για την playlist του και διασκευές νεότερων ερμηνευτών.

Αυτή είναι η λίστα του Αλέξη Τσίπρα

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, στο οποίο ανέφερε: «Ο Μίκης έδωσε φως στις ψυχές μας. Σημάδεψε με το έργο του τη ζωή και τη διαδρομή όσων διάλεξαν το δρόμο της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο αξεπέραστος συνθέτης, ο αγωνιστής, ο κομμουνιστής, ο ακτιβιστής, μέσα από τη μουσική, τη ζωή, τις μάχες και τις αντιφάσεις του, έδωσε νέο νόημα στην ελευθερία, τον πολιτισμό, την τέχνη, τη συμμετοχή.

Τον αποχαιρετούμε με τη βεβαιότητα ότι αυτό που αφήνει πίσω του είναι ανεξίτηλο. Στην ψυχή του λαού μας, στην ταυτότητα της πατρίδας μας, στην πολιτιστική κληρονομιά της οικουμένης»

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024