Νοσοκομείο Αγρινίου – 39 υγειονομικοί πήραν αναρρωτική κι έτσι δεν μπαίνουν σε αναστολή
Σε πολλά νοσοκομεία της χώρας έχει ήδη δημιουργηθεί αναστάτωση και αναβρασμός
«Εκτός μάχης» τίθενται από χθες χιλιάδες εργαζόμενοι σε δημόσιες μονάδες υγείας, που δεν εμβολιάστηκαν έναντι της COVID-19 εντός της διορίας που τους έθεσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής του υποχρεωτικού εμβολιασμού
Σε πολλά νοσοκομεία της χώρας έχει ήδη δημιουργηθεί αναστάτωση και αναβρασμός. Στο νοσοκομείο Αγρινίου 39 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Αγρινίου από τους 76 που παραμένουν ανεμβολίαστοι δήλωσαν αναρρωτική άδεια.
Σύμφωνα με τον Κώστα Μπακόπουλο, Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας: «Συνολικά 76 εργαζόμενοι του νοσοκομείου θα βγουν σε αναστολή. Δεν είναι όλοι σε αναστολή. Οι 37 όντως θα βγουν οι υπόλοιπο 39 έχουν πάρει αναρρωτική άδεια. Πιθανώς κάποιοι έχουν όντως ανάγκη. Όμως κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτό το τέχνασμα κι έτσι δεν μπορεί να τους δοθεί η εντολή της αναστολής. Κάποιοι πήραν 10-15 ημέρες άδεια, μέχρι ένα μήνα.»
«Η διαχείριση αυτού του θέματος δεν έγινε σωστά. Θα έπρεπε να γίνει διαφορετική διαχείριση. Δεν νομιμοποιεί ωστόσο τέτοιες διαδικασίες. Να κρυβόμαστε πίσω από αναρρωτικές. Έχουμε δεχθεί παράπονα απέναντι στους συναδέλφους», πρόσθεσε σχολιάζοντας την απόφαση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις αναστολές εργασίας.
«Από τους 39 οι δύο είναι θετικοί στον κοροναϊό.», διευκρίνισε.
«Υγειονομικοί να μην αναλαμβάνονται την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με ξεπερνάει, δεν μπορώ να το εξηγήσω», υπογράμμισε κλείνοντας.
- Η Shein αντεπιτίθεται – Κατηγορεί τη Γαλλία για «κυνήγι μαγισσών»
- Τυράκι… κατευνασμού στους αγρότες και καρφί σε Τσίπρα από τον Μητσοτάκη
- Hermès: Μια ακόμη Birkin πωλήθηκε για 2,45 εκατ. ευρώ
- Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου 17-7: Εύκολο μεσημέρι για τους Ερυθρόλευκους στο Παπαστράτειο
- Μαρινάκης: Ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες η κυβέρνηση, αλλά με όρους και προϋποθέσεις
- «Ζήτημα ζωής ή θανάτου» – Ακρωτηριασμός για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Η θυελλώδης σχέση τους

