Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρωνικός Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Θα βοηθούσε αν δεν έφθανε στο φεγγάρι για τουαλέτα»

Ειρωνικός Ζβέρεφ για Τσιτσιπά – «Θα βοηθούσε αν δεν έφθανε στο φεγγάρι για τουαλέτα»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και πάλι στον Στέφανο Τσιτσιπά και το toilet break με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε ακόμη μια φορά για τον Στέφανο Τσιτσιπά και το περιβόητο toilet break που έκανε τόσο απέναντί του πριν από μερικές ημέρες όσο και κόντρα στον Άντι Μάρεϊ στον πρώτο γύρο του US Open.

Ο βρετανός τενίστας μάλιστα προχώρησε και σε ειρωνικό tweet για τον έλληνα τενίστα λέγοντας πως πιο γρήγορα έκανε ο Τζεφ Μπέζος ταξίδι στο διάστημα παρά ο Τσιτσιπάς στην τουαλέτα.

Ο Ζβέρεφ λοιπόν σε δηλώσεις του για το US Open και το ποιος είναι φαβορί να το κατακτήσει είπε ότι είναι και ο Τσιτσιπάς ανάμεσα σε αυτούς, αλλά στάθηκε και πάλι στο toilet break με αιχμηρό τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ένας τενίστας έχει κατακτήσει τα τρία πρώτα Grand Slam της σεζόν, είναι το μεγάλο φαβορί και για το τέταρτο (Τζόκοβιτς). Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά υπάρχουν πολλοί που είναι διψασμένοι. Ο Ντανίλ (Μεντβέντεφ) είναι σε πολύ καλή φόρμα. Και ο Στέφανος παίζει καλά. Θα βοηθούσε αν δε χρειαζόταν να φθάσει μέχρι το φεγγάρι για τουαλέτα» είπε γελώντας.

«Κι εγώ παίζω πολύ καλά. Κέρδισα δύο τουρνουά και έχω ένα σερί 12 νικών. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να παίξω ακόμα καλύτερα, επειδή, για να κερδίσεις εδώ τον Νόβακ, είναι δύσκολη αποστολή» πρόσθεσε ο Ζβέρεφ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024