Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση Μάρεϊ κατά Τσιτσιπά – «Το δικό του toilet break κρατά περισσότερο και από το ταξίδι του Τζεφ Μπέζος στο διάστημα»

Νέα επίθεση Μάρεϊ κατά Τσιτσιπά – «Το δικό του toilet break κρατά περισσότερο και από το ταξίδι του Τζεφ Μπέζος στο διάστημα»

Η κόντρα του Άντι Μάρεϊ με τον Στέφανο Τσιτσιπά καλά κρατεί, με τον Βρετανό να κάνει νέα επίθεση στον Έλληνα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε πολύ δύσκολα του Άντι Μάρεϊ στον πρώτο γύρο του US Open με 3-2 και θα συνεχίσει την πορεία του στο Αμερικανικό Όπεν.

Ωστόσο, μια ενέργεια του έλληνα τενίστα μετά το τέλος του τρίτου σετ στάθηκε ικανή να ανοίξει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο τενίστες.

Ο Τσιτσιπάς αποσύρθηκε περίπου οκτώ λεπτά από το court, κάτι που εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Μάρεϊ.

Ο Βρετανός εξέφρασε τα παράπονά του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, με τον Τσιτσιπά να απαντά και να λέει πως, αν έχει κάποιο πρόβλημα, να το συζητήσουν οι δυο τους ιδιωτικά.

Ο Μάρεϊ όμως εξαπέλυσε νέα επίθεση με ειρωνικό ύφος προς τον Έλληνα, του οποίου το επίθετο έγραψε λάθος στο ποστάρισμά του στο twitter.

«Στατιστικό της ημέρας. Παίρνει δυο φορές περισσότερο χρόνο στον Τσιτσιπά να πάει στην τουαλέτα απ’ ό,τι στον Τζέφ Μπέζος να πετάξει στο διάστημα. Ενδιαφέρον».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024