Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – «Πρέπει να μιλήσουμε με τον Μάρεϊ»

Τσιτσιπάς – «Πρέπει να μιλήσουμε με τον Μάρεϊ»

Η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά στα παράπονα του Άντι Μάρεϊ για τις διακοπές στο μεταξύ τους παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει σύστημα τις διακοπές μέσα στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, κάτι που συνέβη και κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος εξοργίστηκε με τη συμπεριφορά του έλληνα τενίστα.

«Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος» είπε ο Τσιτσιπάς όταν ενημερώθηκε ότι ο Βρετανός ανέφερε ότι έχασε πλέον το σεβασμό του προς εκείνον και συνέχισε λέγοντας:

«Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα».

Γιατί άργησε τόσο πολύ στο toilet break; «Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μού παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας γι’ αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έχω ακολουθήσει αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα».

Για τα όσα υποστήριξε πριν από λίγες μέρες ο Ζβέρεφ, ότι μίλησε στο κινητό με τον πατέρα του: «Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν ξέρω τι είδους φαντασία μπορεί να φθάσει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που θέλω να πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι γελοίο να το σκέφτομαι».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024