Κοροναϊός – Ένα θετικό τεστ στη Βουλή στα 230 που έγιναν σήμερα
«Επειδή μίλησε για έξαρση της πανδημίας σωστά ο κ. Κουτσούμπας, θέλω να σας πω ότι σήμερα κάναμε 230 τεστ εδώ, ένα βρέθηκε θετικό και ελήφθησαν όλα τα μέτρα» είπε ο Κώστας Τασούλας
Την ανακοίνωση ότι βρέθηκε ένα θετικό τεστ κοροναϊού σήμερα στη Βουλή σε σύνολο 230 που έγιναν σήμερα στο πλαίσιο της συζήτησης στην ολομέλεια του κοινοβουλίου για τις πυρκαγιές, έκανε ο Κώστας Τασούλας.
Αμέσως μετά τη δευτερολογία του γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε ότι βρέθηκε ένα θετικό τεστ στον κορωνοϊό, από τα 230 που πραγματοποιήθηκαν.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τασούλας είπε: «Επειδή μίλησε για έξαρση της πανδημίας σωστά ο κ. Κουτσούμπας, θέλω να σας πω ότι σήμερα κάναμε 230 τεστ εδώ, ένα βρέθηκε θετικό και ελήφθησαν όλα τα μέτρα».
Προφανώς τα τεστ δεν αφορούν μόνο τους βουλευτές αλλά και τους υπαλλήλους και επισκέπτες που βρέθηκαν σήμερα στη Βουλή για τις ανάγκες της συζήτησης στην Ολομέλεια.
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα