Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόκκινο κραγιόν - Τι πρέπει να  προσέξω κατά την εφαρμογή του

Κόκκινο κραγιόν – Τι πρέπει να προσέξω κατά την εφαρμογή του

Μικρά μυστικά που θα κάνουν τα χείλη μας ακαταμάχητα.

Σε όλες μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, να βαφόμαστε στις εξόδους μας και να αισθανόμαστε μοναδικές. Ειδικά όταν φοράμε το κραγιόν μας και βγαίνουμε έξω νιώθουμε ότι ο κόσμος μας ανήκει.

Τα κραγιόν είναι ένα ξεχωριστό προϊόν που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ. Μάλιστα, το κόκκινο χρώμα, το οποίο φτιάχνει τη διάθεσή μας και απογειώνει το λουκ μας, δεν το αρνούμαστε ποτέ. Χρειάζεται όμως μια προσοχή ως προς το πώς το εφαρμόζουμε και ποια απόχρωση επιλέγουμε.

Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός μας πρέπει να επιλέγουμε αν θα είναι σκούρο κόκκινο, έντονο, ματ ή υγρό. Το ζητούμενο είναι να μας κολακεύει και να φωτίζει το πρόσωπό μας και όχι να τονίζει τις ατέειές μας.

Αφού λοιπόν, επιλέξουμε το κατάλληλο περνάμε στην εφαρμογή του

Πρώτα φροντίζουμε τα χείλη κάνοντας σκραμπ. Μπορούμε είτε να αγοράσουμε ένα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά είτε να φτιάξουμε μόνες μας με ζάχαρη και ελαιόλαδο. Απλώνουμε το μίγμα στα χείλη και κάνουμε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια καθαρίζουμε με μία πετσέτα. Απλώνουμε ένα lip balm και τέλος εφαρμόζουμε το κραγιόν.

Το κόκκινο χρώμα πρέπει να είναι άψογα απλωμένο στα χείλη. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται πριν την εφαρμογή να κάνουμε ένα περίγραμμα με μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. Ξεκινάμε από το μέσο των χειλιών με φορά προς την άκρη και ακολουθούμε τη φυσική γραμμή.

Στη συνέχεια με ένα πινέλο καλύπτουμε σωστά τις άκρες των χειλιών. Τέλος, ταμπονάρουμε με ένα χαρτομάντιλο τα χείλη ώστε να απομακρύνουμε τυχόν περιττό προϊόν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024