Στην Αθήνα για δουλειά η Γκλεν Κλόουζ
Η τηλεοπτική σειρά «Tehran» που έχει γυριστεί σε μεγάλο βαθμό στην Αθήνα ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν και όπως ενημέρωσε η Γκλεν Κλόουζ θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι της καιρό
Στην Ελλάδα είναι η διάσημη ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ για τις ανάγκες γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς
Η ηθοποιός που κατέχει το ρεκόρ υποψηφιοτήτων για Όσκαρ χωρίς να έχει κερδίσει, επισκέφθηκε τη χώρα μας όχι για διακοπές αλλά για δουλειά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Real Glenn Close (@glennclose)
Η τηλεοπτική σειρά «Tehran» που έχει γυριστεί σε μεγάλο βαθμό στην Αθήνα ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν και όπως ενημέρωσε η Γκλεν Κλόουζ θα χρειαστεί να λείψει από το σπίτι της καιρό.
Μαζί με το σκυλάκι της Πίπι, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε πολλά post, βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και όπως ανέφερε: «Δεν έχουμε υπάρχει ανάμεσα σε τόσο πολύ κόσμο από τον Φεβρουάριο του 2020. Είμαστε ευγνώμονες που όλοι φορούν μάσκες».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Real Glenn Close (@glennclose)
Τι ρόλο θα παίξει η Κλόουζ
Η Γκλεν Κλόουζ θα παίξει την Marjan Montazeri μια βρετανίδα γυναίκα που ζει στην Τεχεράνη και είναι ένας ρόλος που δημιουργήθηκε κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της.
Σύμφωνα με το Deadline, που έβγαλε πρώτο την είδηση του casting της, πως είναι μεγάλη φαν της σειράς και η ίδια εξέφρασε το ενδιαφέρον να συμμετέχει. Το σόου υπογράφουν οι Moshe Zonder και Omri Shenhar και το cast περιλαμβάνει τους Niv Sultan, Shaun Toub και Shervin Alenabi.
Πηγή: okmag.gr
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους




