Για την κατάσταση που επικρατεί στις πυρκαγιές σήμερα και ιδιαίτερα σε εκείνη των Βιβλίων ενημέρωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Η πυρκαγιά στα Βίλια, στη Δυτική Αττική, έχει οριοθετηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα υπό πλήρη έλεγχο, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής.
Όπως είπε, «προτεραιότητες είναι η διασφάλιση οδών διαφυγής και η προστασία υποδομών και περιουσιών. Στόχος είναι να περιοριστεί η πυρκαγιά στα σημερινά όριά της. Οι συνθήκες, συνέχισε, είναι πάρα πολύ αντίξοες, ωστόσο τα περισσότερα μέτωπα έχουν κλείσει. Είμαστε όλοι στο μέτωπο της πυρκαγιάς, με όλες μας τις δυνάμεις σε διασπορά. Σήμερα επιχείρησαν περιοδικά 33 εναέρια μέσα, έστειλε και η Ρουμανία πεζοπόρο και οχήματα, προσφορά που αποδεχθήκαμε με ευγνωμοσύνη», ανέφερε.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής