Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Σοφία Καζαντζιάν μιλώντας για τον Μάριο Ιορδάνου - «Δεν μπορούσα να βρω τον σφυγμό του»

Συγκλονίζει η Σοφία Καζαντζιάν μιλώντας για τον Μάριο Ιορδάνου – «Δεν μπορούσα να βρω τον σφυγμό του»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την χειρότερη μέρα της ζωής της

Λίγο καιρό πριν, ο Μάριος Ιορδάνου έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να ανατριχιάσει μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του που τον έφερε κοντά στον θάνατο.

Όπως είχε αποκαλύψει σε μια ανατριχιαστική περιγραφή ο ίδιος ο ηθοποιός, είχε πάθει πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια. Αυτό που τον έσωσε ήταν η άμεση αντίδραση της συζύγου του, Σοφίας Καζαντζιάν.

Τώρα, η Σοφία Καζαντζιάν σε συνέντευξή της αφηγήθηκε τη δική της πλευρά αυτής της ιστορίας, ενώ μίλησε πολύ τρυφερά για τον έρωτά της με τον σύζυγό της.

Στο σίριαλ «Χωρίς όρια» του ΑΝΤΙ συνάντησες τον Μάριο Ιορδανού. Πώς έγινε η γνωριμία σας;

Δεν είχαμε ούτε μία σκηνή μαζί. Αρχίσαμε όμως μία μέρα να μιλάμε. Αυτό ήταν. Η συνομιλία μας συνεχίστηκε και εκτός γυρίσματος. Θυμάμαι ώρες ατελείωτες να μιλάμε στο τηλέφωνο και να νιώθουμε ότι αυτή η συζήτηση δεν θα τελειώσει ποτέ. Όπως έλεγε ο Νίτσε, ένα πράγμα πρέπει να βρεις στον άνθρωπο σου, να μπορείς να συζητάς μαζί του μέχρι να γεράσεις.

Όλα τα άλλα είναι πρόσκαιρα. Ο περισσότερος χρόνος μιας σχέσης περνάει με τη συζήτηση. Κατάλαβες αμέσως ότι ήταν αυτό που λένε« the one» ή σου πήρε χρόνο; Αμέσως. Και από την πρώτη μέρα που μείναμε μαζί… μείναμε μαζί. Πήγα σπίτι του και δεν ξαναέφυγα ποτέ.

Πότε παντρευτήκατε;

Το 2014 με πολιτικό γάμο. Εγώ με παντελόνα, μαύρο μπούστο και κοτσίδα και ο Μάριος με ανοιχτό πουκάμισο και χύμα μαλλιά. Αντί για μπομπονιέρες, είχαμε λευκά τριαντάφυλλα… Το κέτερινγκ το φάγαμε με τα σκυλάκια μας και τα γατιά μας και μετά φύγαμε κατευθείαν με το αυτοκίνητο για Βενετία. Ο

Μάριος είχε συγκλονίσει αποκαλύπτοντας τη φορά που, ενώ βρισκόσασταν σε περιοδεία, έπαθε πολλαπλά ισχαιμικά επεισόδια και κόντεψε να πεθάνει. Πώς το διαχειρίστηκες; Φοβήθηκες;

Έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου. Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω τη στιγμή που μου είπε «Σοφία, φεύγω». Έπιασα το χέρι του και δεν μπορούσα να βρω σφυγμό. Για κάποια δευτερόλεπτα δεν ήξερα αν έπρεπε να κάνω στην άκρη για να μπορέσω να τον πάρω αγκαλιά ή να συνεχίσω. Και συνέχισα… Του είπα «κρατήσου. Φτάνουμε». Βρήκε τις αισθήσεις του και με ρώτησε «σε πόση ώρα;» και του είπα σε πέντε λεπτά, ενώ το GPS έγραφε μισή ώρα.

Εδώ και αρκετά χρόνια δουλεύετε μαζί. Λένε ότι το «συνέχεια μαζί» μπορεί να φθείρει μια σχέση; Το φοβάσαι αυτό;

Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι μια ζωή δίπλα στον Μάριο δεν είναι αρκετή, είπε η Σοφία Καζαντζιάν.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024