Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΙΚΕΑ - Λανσάρει κερί που μυρίζει... κεφτέδες

ΙΚΕΑ – Λανσάρει κερί που μυρίζει… κεφτέδες

Μυρίζει... σουηδικούς κεφτέδες

Για όσους αγαπούν την εμπειρία των αγορών στη σουηδική αλυσίδα επίπλων και δεν παραλείπουν να επισκεφτούν το εστιατόριο μετά τις αγορές τους, η ΙΚΕΑ φέρνει μια μικρή «νόστιμη» νότα από το κατάστημά τους στο σπίτι σας με ένα νέο κερί που μυρίζει ακριβώς όπως τα θρυλικά κεφτεδάκια τους HUVUDROLL.

Η ΙΚΕΑ δημιούργησε ένα κερί με άρωμα κεφτέ περιορισμένης έκδοσης ως μέρος του εορτασμού της 10ης επετείου της μάρκας του Οικογενειακού Προγράμματος των ΗΠΑ. Το κερί θα συμπεριληφθεί ως μέρος του Ikea’s Store In a Box, το οποίο λέγεται ότι περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα αντικείμενα από τον λιανοπωλητή και «φέρνει μαζί τις αισθησιακές εμπειρίες από την επίσκεψη σε ένα κατάστημα IKEA όλα σε ένα συμπαγές κουτί».

Η ΙΚΕΑ θα προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές, προϊόντα και πολλά άλλα ως μέρος του δωρεάν προγράμματος της αλυσίδας σε πιστούς καταναλωτές της. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν στον χώρο τους ένα άρωμα ενός ζεστού μπολ με κεφτεδάκια καλούνται να μπουν εδώ από τις 6 έως τις 22 Αυγούστου για μια ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους «Store in a Box».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024