Αρκάς – Νέο σκίτσο για τις πυρκαγιές και τους πυροσβέστες
Ο Αρκάς όλες τις προηγούμενες μέρες με σκίτσα του αποτυπώνει πώς βλέπει τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν πλήξει τη χώρα. Δείτε τη νέα του δημιουργία.
Ο Αρκάς τις τελευταίες μέρες ασχολείται με τις καταστροφικές πυρκαγιές από τη Βαρυμπόμπη μέχρι την Εύβοια και την Αρκαδία. Ο γνωστός σκιτσογράφος αποτύπωσε, ανάμεσα σε άλλα, τη «σφαγή» στα social media για τη διαχείριση των πυρκαγιών, τη θλίψη που επικρατεί, καθώς και το μέγεθος της καταστροφής.
Τώρα ο Αρκάς επιλέγει να μας πει «καλημέρα» με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έχει σχεδιάσει δύο πυροσβέστες να τραβούν τις μάνικες από ένα πυροσβεστικό σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Σίγουρα, είναι μια εικόνα που τη βίωσαν εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής, εθελοντές δασοπυροσβέστες, ακόμα και κάτοικοι των περιοχών που απειλούνται από τις φλόγες.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.