Φωτιά στην Εύβοια – «Η Πυροσβεστική ήταν ανύπαρκτη – Δεν υπάρχει μέλλον» – Τι λέει ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης στο MEGA
«Δεν υπάρχει μέλλον. Δεν υπάρχει αύριο. Τι θα πεις σε αυτόν που καλλιεργεί ρητίνη;», αναρωτήθηκε ο κ. Τριανταφύλλου. Θα ερημώσει η περιοχή, τόνισε, γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αγρότες και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.
«Η Πυροσβεστική ήταν ανύπαρκτη», ξέσπασε ο Γιάννης Τριανταφύλλου, Πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης, και δήλωσε πως δεν υπάρχει πια μέλλον για τους νέους στη Βόρεια Εύβοια.
«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα χωριά. Τρέχαμε πανικόβλητοι, δεν ξέραμε ποιον να πρωτοβοηθήσουμε… Τώρα θα κάνουμε καταγραφή των σπιτιών που είχαν καταστραφεί. Μείναμε πίσω να σώσουμε την περιουσία μας. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτά που ζήσαμε», είπε ο Γιάννης Τριανταφύλλου, Πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στη Λίμνη έχουν καεί γύρω στα 7 με 8 σπίτια.
«Δεν υπάρχει μέλλον. Δεν υπάρχει αύριο. Τι θα πεις σε αυτόν που καλλιεργεί ρητίνη;», αναρωτήθηκε ο κ. Τριανταφύλλου. Θα ερημώσει η περιοχή, τόνισε, γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αγρότες και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.
«Αυτό που πρέπει να ακουστεί είναι ότι η Πυροσβεστική ήταν ανύπαρκτη. Ότι έγινε, το έκαναν οι εθελοντές. Μία απαξίωση. Ήταν άσχετοι, δεν ήξεραν την ιδιαιτερότητα του κάθε μέρους. Υπάρχει μερίδιο ευθύνης και στην κυβέρνηση, και στην Πυροσβεστική, και στην Πολιτική Προστασία. Νιώθουμε ότι είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας!», ξέσπασε. «Είναι διπλά ανίκανοι, κάηκε και η Βαρυμπόμπη, και η Βόρεια Εύβοια».
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Μοντέλο ΑΙ της Wall Street ερμηνεύει τους χρησμούς του προέδρου της FED
- Τραμπ: Μπορεί να βγει από το αδιέξοδο του πολέμου στο Ιράν; Για φαύλο κύκλο και μνήμες Βιετνάμ μιλούν στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442