Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ναυπλιώτου - Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και αναστατώνει

Μαρία Ναυπλιώτου – Ποζάρει με μαύρο μπικίνι και αναστατώνει

Η Μαρία Ναυπλιώτου μπορεί να είναι πλέον 52 ετών, όμως, διαθέτει ακόμη ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερες από εκείνη γυναίκες

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Ναυπλιώτου, απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές και άφησε άφωνους τους ακολούθους της, με τις φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποδεικνύεται, παραμένει μία κούκλα και, φυσικά, αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα, πολλές φορές.

Η Μαρία Ναυπλιώτου φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και πόζαρε στο φακό και η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασε απαρατήρητη.

«It’s been a hard day’s time… Αλλά…. Όταν βρίσκεσαι στη θάλασσα έστω και για λίγο, όλα φαίνονται αλλιώς.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ίδια.

Εν τω μεταξύ, η όμορφη ηθοποιός, μέσα από ένα ρόλο – έκπληξη, επιστρέφει στην τηλεόραση.

Πρόκειται να τη δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Καρτ Ποστάλ, μια συναρπαστική ιστορία, τα γυρίσματα της οποίας συνεχίζονται στην Κρήτη.

Σε αυτήν, εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, θα δούμε τους Γιάννο Περλέγκα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου και τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Τη σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως, Βικτόρια Χίσλοπ και αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, με διαφορετικούς κάθε φορά ηθοποιούς, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές την επόμενη σεζόν, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Ποια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου

Το 1993 πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους της Μαρίας Ντούζα «Από δω και πέρα», και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να στραφεί στην υποκριτική τέχνη, αφού μέχρι τότε υπήρξε χορεύτρια κλασσικού και σύγχρονου χορού.

Από το 1996 μέχρι και το 1998, φοίτησε στη δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Το 1996 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση συμμετέχοντας στην τηλεταινία του Αλέξανδρου Παπαηλιού «Η Νιόβη χόρευε τη ζωή της».

Την περίοδο 1998-1999, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Η αίθουσα του θρόνου», που βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίο του Τ. Αθανασιάδη. Toν χειμώνα του ίδιου έτους, πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο στον ρόλο της Κάθρην Χόλλυ στην παράσταση του έργου «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τένεσι Ουίλιαμς, που σκηνοθέτησε για τη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ο Κοραής Δαμάτης.

Το καλοκαίρι του 1999 εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίου δράματος, ερμηνεύοντας την Αντιγόνη στις Φοίνισσες του Ευριπίδη που παρουσίασε στην Επίδαυρο και σε άλλα αρχαία θέατρα το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία του Νίκου Χουρμουζιάδη.

Από τότε συμμετέχει σε παραστάσεις που παρουσιάζονται στις δύο κρατικές σκηνές, το Εθνικό Θέατρο και το ΚΘΒΕ στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικά θέατρα.

Το 2010 συνεργάστηκε με τον Goran Bregović στην παρουσίαση του έργου «Ημερολόγια μιας Θλιμμένης βασίλισσας» στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την περίοδο 2012-2013, πρωταγωνίστησε στην Οδύσσεια του Ρόμπερτ Ουίλσον (Robert Wilson), που βασιζόταν στο έπος του Ομήρου, μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Piccolo Teatro di Milano, που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024