Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτό είναι το smoothie που πίνει κάθε μέρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτό είναι το smoothie που πίνει κάθε μέρα

Θρεπτικό και πεντανόστιμο το smoothie της JLO!

Η Λατίνα σταρ στα 51 της χρόνια μοιάζει πιο λαμπερή από ποτέ και όπως έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις της προσέχει πολύ για το τι επιλέγει να φάει.

Μπορεί η JLo να μην κάνει αυστηρές δίαιτες, ωστόσο έχει επιλέξει την υγιεινή διατροφή ως τρόπο ζωής. Η βασική διατροφή της αποτελείται από πέντε βασικές κατηγορίες: πρωτεΐνες, λαχανικά, καλά λιπαρά, υδατάνθρακες και νερό. Δεν καταναλώνει επεξεργασμένα τρόφιμα.

Μάλιστα, αναλόγως με το τι θέλει να πάρει από το κάθε γεύμα επιλέγει και τις αντίστοιχες τροφές. Για την πρόσληψη πρωτεΐνης διαλέγει έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα: ασπράδια αυγού, γαλοπούλα, στήθος κοτόπουλου και μοσχάρι.

Για τα καλά λιπαρά επιλέγει ψάρια, όπως σολομό και λαβράκι και μια χούφτα ξηρών καρπών την ημέρα.Επίσης, καταναλώνει πολλά λαχανικά, αποφεύγοντας τα καρότα και το καλαμπόκι γιατί έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε σχέση με τα άλλα λαχανικά.

Το αγαπημένο της smoothie όμως πώς φτιάχνεται;

Η Τζένιφερ Λόπεζ που είχε παρευρεθεί πριν κάποιους μήνες σε μια έκθεση στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Μάρκο Μπόργκες -συγγραφέας και ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του 22 Days Nutrition, μιας εταιρείας λύσεων τρόπου ζωής με βάση τη vegan διατροφή- αποκάλυψαν τη συνταγή του smoothie που επιλέγει καθημερινά.

Όπως είπε ο Μάρκο, το smoothie της J.Lo είναι πραγματικά υγιές γεμάτο φυτικές ίνες, γεμάτο με ωμέγα 3, πρωτεΐνες και η ίδια το πίνει καθημερινά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιλέγει καθημερινά το smoothie αυτό

Υλικά

1 χούφτα σπανάκι
1 παγωμένη μπανάνα
1 φλιτζάνι γάλα ρυζιού
2 κουταλιές αμύγδαλο ή βούτυρο ηλίανθου
1 κουταλιά πρωτεΐνη σε σκόνη

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα. Προσθέτουμε, αν θέλουμε, πάγο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024