Κορίνα Δαμουλιάνου: Πώς είναι σήμερα το κοριτσάκι του «Πάτερ Ημών»
Τώρα ασχολείται με τα κοινά και εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα
Η σκανταλιάρα Κορίνα του Πάτερ Ημών, τυραννούσε πολλές φορές τον Κώστα Καρρά, ενώ κέρδισε και το τηλεοπτικό κοινό με το νάζι και την αμεσότητά της. Σήμερα έχει μεγαλώσει αρκετά, παραμένει πανέμορφη και δεν ασχολείται πια με την υποκριτική.
Το Πάτερ Ημών είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε τις σεζόν 1994-1995 και 1995-1996, σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα και Πέτρου Θεοδώρου, και σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Πετρινιώτη. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Καρράς, ενώ μαζί του έπαιζαν η Τζέσι Παπουτσή και η Ελένη Μενεγάκη.
Από τότε έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια και όπως είναι φυσικό η Κορίνα Δαμουλιάνου έχει αλλάξει, έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα! Τώρα ασχολείται με τα κοινά και εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα.
Δείτε φωτογραφίες
- Συναγερμός στο Ισραήλ για κυβερνοεπίθεση – Ιρανοί χάκερ φέρονται να παραβίασαν κάμερες ασφαλείας
- Χάος η Μονακό: Εκτός για «προσωπικούς λόγους» και ο Τάις
- Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό: Πώς επηρεάζονται από τον πόλεμο με το Ιράν
- Αχαΐα: Πήγε να κόψει ξύλα στο δάσος, τραυματίστηκε με το τσεκούρι του και ξεψύχησε αβοήθητος
- Lindt: Οι χρήστες των GLP-1 προτιμούν την premium σοκολάτα
- Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο (pic)



