Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόμας Μαρκλ: Απειλεί ότι θα πάει στο δικαστήριο τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Τόμας Μαρκλ: Απειλεί ότι θα πάει στο δικαστήριο τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Ο 77χρονος υποστηρίζει ότι έχει το δικαίωμα να βλέπει τα εγγόνια του αλλά δεν του το επιτρέπουν.

Δριμεία επίθεση στην Μέγκαν Μαρκλ του και τον πρίγκιπα Χάρι εξαπέλυσε -ξανά- ο Τόμας Μαρκλ. Ο πατέρας της ηθοποιού και πρώην δούκισσας του Σάσσεξ απείλησε την κόρη του και τον γαμπρό του πως θα τους πάει στο δικαστήριο προκειμένου να καταφέρει να δει τα δυο του εγγόνια.

Σε συνέντευξη του στο Fox News o 77χρονος τόνισε χαρακτηριστικά: «Σύντομα θα πάω στα δικαστήρια γιατί θέλω να δω τα εγγόνια μου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν πρέπει να τιμωρούμε τα παιδιά για την κακή συμπεριφορά της Μέγκαν και του Χάρι. Ο Άρτσι και η Λίλι είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και είναι επίσης βασιλικοί και έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο βασιλικό. Θα υποβάλω αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαίωμα να βλέπω τα εγγόνια μου στο εγγύς μέλλον».

Σχετικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη, που έδωσαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, σημείωσε πως η παρουσιάστρια τους χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά της. Θυμίζουμε πως η κόρη του Τόμας Μαρκλ είχε μιλήσει για προδοσία από τον πατέρας της.

«Αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “προδοσία” είναι επειδή όταν τον ρώτησα, όταν μας είπαν οι υπεύθυνοι των επικοινωνιών μας ότι υπήρχε μία ιστορία που θα έβγαινε σύντομα, την οποία στο μεταξύ τα ταμπλόιντ την ήξεραν σχεδόν έναν μήνα και αποφάσισαν να την κρατήσουν ως την Κυριακή πριν από τον γάμο μας επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν δράμα, κάτι που είναι πολύ βασικό σημείο, δεν μεταδίδουν τα νέα, δημιουργούν τα νέα.

Καλέσαμε τον πατέρα μου και τον ρώτησα και είπε όχι, με τίποτα. Και του είπα, “ξέρεις, ο θεσμός δεν έχει παρέμβει για τίποτα για εμάς, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν και να σκοτώσουν την ιστορία. Αλλά αν το κάνουν αυτό μία φορά, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας κάποια στιγμή”. Και του είπα “δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας μια μέρα” και “θέλω να μου πει, αν μου πεις την αλήθεια μπορούμε”. Και δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Και αυτό για εμένα είχε μεγάλη επίδραση, ιδίως τώρα ως μητέρα» είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόμας Μαρκλ τα βάζει με το ζευγάρι. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει στραφεί εναντίον του κάνοντας διάφορες δηλώσεις στα Μέσα.

Σε μία από αυτές είχε υποστηρίξει πως δεν πιστεύει ότι η κόρη του θα τον δει ξανά μέχρι να μπει στο φέρετρο. «Η Μέγκαν μου χρωστάει, είναι καιρός να κοιτάξει τον πατέρα της», είχε δηλώσει και μάλιστα είχε εκτοξεύει πυρά και στον πρίγκιπα Χάρι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενεργεί σαν ένα «ευαίσθητο» 12χρονο αγόρι.

«Δεν με νοιάζει. Σε αυτό το σημείο, μου χρωστάνε. Το Παλάτι μου χρωστάει. Ο Χάρι μου χρωστάει. Πρέπει να με ανταμείψουν για όσα έχω περάσει. Η Μέγκαν μου είχε πει πως όταν μεγαλώσω, θα με φροντίσει. Είμαι αρκετά μεγάλος τώρα, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τον μπαμπά», έχει αναφέρει σε άλλη συνέντευξή του.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024