Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα ο Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός: Θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα ο Μπουχαλάκης

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο διεθνής χαφ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη δεξιά γάμπα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε άτυχος στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο διεθνής μέσος, που αντικαταστάθηκε από τον Ματιέ Βαλμπουενά, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη δεξιά γάμπα. Ο άσος των Πειραιωτών θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τους Αζέρους στο Μπακού, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (28/7).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει να δει εάν θα έχει στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό με την Νέφτσι Μπακού τον 28χρονο μέσο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της πειραϊκής ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Φάληρο, παρά τις πολλές απουσίες που είχαν οι Ερυθρόλευκοι, κατάφεραν τελικά να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με 1-0 και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024