Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η γελοιότητα της ΕΠΟ αποτελειώνει το ποδόσφαιρο

Η γελοιότητα της ΕΠΟ αποτελειώνει το ποδόσφαιρο

Και ο Ζαγοράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Ούτε για την ολιστική μελέτη κάνει κάτι. Ούτε καν για τα απλά που θα μπορούσε να αντιληφθεί ένα μικρό παιδί. Εκείνα που επί της ουσίας αποτελούν «επίδειξη δύναμης» Βορρά και Νότου πάνω στο πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωσε χθες η UEFA τις ημερομηνίες για το νέο champions league. Ο πρώτος προκριματικός λέει θα ξεκινήσει στο διήμερο 5-6 Ιουλίου το καλοκαίρι του ’22.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο επόμενος πρωταθλητής θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία του έναν μήνα νωρίτερα ώστε να δοκιμάσει τη τύχη του. Δηλαδή κάπου στις 4-5 Ιουνίου, το αργότερο.

Πολύ ωραία.

Και πότε τελειώνει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα; Στις 21 Μάη. Διότι τότε αποφάσισαν οι Βλαχοπρόεδροι ότι θα γίνει ο επόμενος τελικός. Αν δηλαδή του χρόνου υπάρξει μια ανάλογη ιστορία με τη φετινή του Ολυμπιακού (που πήρε το πρωτάθλημα και έφτασε και ως τον τελικό κυπέλλου); Τότε ο πρωταθλητής θα πρέπει να παίξει ως 21 Μάη και να φωνάξει τους παίκτες του για έναρξη προετοιμασία δύο εβδομάδες μετά!

Ποιους παίκτες όμως; Έχει παράθυρο εθνικών ομάδων στο διάστημα 1-14 Ιουνίου του ’22. Για φιλικά παιχνίδια. Όπερ σημαίνει ότι η ΕΠΟ προφανώς και θα βάλει στο καλεντάρι της φιλικά ματς, ακόμη και για να προετοιμάσει άλλους (μιας και προφανώς η εθνική μας δεν θα ξαναπάει σε κανένα Μουντιάλ για πολλά χρόνια ακόμη).

Θα πρέπει λοιπόν πχ ο Μασούρας, ή ο Μπουχαλάκης να παίξουν φέτος 50 ματς. Να κάτσουν με το ζόρι μια εβδομάδα. Και να ξαναμπούν στον στίβο για άλλα τόσα.

Μιλάμε για εξόντωση. Και των ποδοσφαιριστών. Και των ομάδων μας που όπως θα είδατε στο διήμερο που πέρασε κάθε άλλο παρά άνετα νιώθουν στην ιδέα των αγώνων του Ιούλη.

Αδιαφορεί πλήρως η ΕΠΟ για όλα αυτά. Ή για να το πάω παρακάτω; Ευελπιστεί μάλλον ότι μιας και ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από όλους θα τον ξεχαρβαλώσουν με αυτόν τον τρόπο.

Δεν στέλνουν τον τελικό πριν από τη λήξη των playoffs. Θέλουν οι ανώνυμοι του Γιαννάκη και του Βορρά να πουλήσουν τη λεζάντα τους ότι κρατούν την τελευταία κουβέντα για πάρτη τους.

Και εντάξει αυτοί παίζουν έναν συγκεκριμένο ρόλο στο πάρκο Γουδή. Τα νεροπίστολα του Τίγρη και της Αρκούδας.

Εσύ όμως Θοδωρή Ζαγοράκη που έχεις παίξει μπάλα δεν καταλαβαίνεις το χάλι που δημιουργούν οι μπογιατζήδες από τη Σάμο και οι άνεργοι από την Πάτρα; Γιατί δεν κάνεις κάτι να προστατέψεις τους παίκτες; Γιατί δεν δείχνεις πως θες να βοηθήσεις τις ομάδες;

Αν δεν σου περνάει; Βγες και πες το. Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Είναι συνενοχή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024