Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφάζονται τα πρωτοπαλίκαρα του Τίγρη στην ΕΠΟ

Σφάζονται τα πρωτοπαλίκαρα του Τίγρη στην ΕΠΟ

Πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στην ΕΠΟ τις τελευταίες ημέρες, ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας.

Πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στην ΕΠΟ τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λάκοβιτς τους έστειλε τελεσίγραφο. Ή θα περάσει ολόκληρη η Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA ή δεν ξαναβλέπουν φράγκο τα παλικάρια της εξυγίανσης. Ούτε από κονδύλια. Ούτε από τις Επιτροπές που παίρνουν θέση και κονομάνε, μπορώντας κατά τα άλλα να δηλώνουν «άνεργοι φίλοι του ποδοσφαίρου».

Τι παίζει; Αυτό που καταλαβαίνει ο καθένας. Κάτω από τη μύτη του Ζαγοράκη που ούτε ξέρει, ούτε και καταλαβαίνει έχουν σχηματιστεί δύο παρατάξεις. Ή μια που λέει «να κάνουμε ότι ζητάνε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο». Και οι σκληροπυρηνικοί που επιμένουν ότι «δεν πρέπει να κάνουμε βήμα πίσω γιατί τελειώσαμε».

Εννοείτε πως και για τις δύο τάσεις υπάρχει κίνητρο. Λέει ας πούμε η Ολιστική Μελέτη ότι το απόλυτο κουμάντο θα το κάνει ο CEO στα οικονομικά κλπ. Δηλαδή ο Ιάκωβος Φιλιππούσης που κάθεται εξ αριστερών του Τίγρη. Αν δεν περάσει το συγκεκριμένο άρθρο; Ο Ιάκωβος θα έχεις τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε και σαν Διευθυντή Επικοινωνίας. Τότε που το site της Ομοσπονδίας έγραφε ότι οι μικρές εθνικές αγωνίζονταν στην Φινλανδία, ενώ έπαιζαν στα Ιωάννινα (και εκεί έχει λίμνη άλλωστε).

Από την άλλη, αν περάσει αυτό ο Παναγιώτης Δημητρίου που από νεροκουβαλητής στο μύλο του Θωμά έγινε αναπληρωτής πρόεδρος θα πρέπει να δίνει «αναφορά» στον Ιάκωβο για ότι κάνει. Και δεν το θέλει. Ποιος ξέρει μετά την κόρη μπορεί να υπάρχει και καμιά ανιψιά καταρτισμένη να προσληφθεί; Μπορεί να ζητήσει κάτι ο Θωμάς (που είναι «ένα» με τον Τίγρη. Να μην έχει ο άνθρωπος τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει;

Φυσικά σε κοινή θέα το μέτωπο της «εξυγίανσης» είναι πάντα μπετόν. Όσοι το ζουν από μέσα όμως ξέρουν ότι οι ρωγμές είναι σοβαρές. Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι να τα βρουν. Οι φίλοι δεν μαλώνουν για τις θέσεις. Στα δύσκολα δοκιμάζονται οι σχέσεις.

Ότι και αν κάνουν μόνο, να το κάνουν ήσυχα. Γιατί κάπου θα έχει γύρει και θα κοιμάται ο Τεό. Μην τον ξυπνήσουν τον άνθρωπο…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024