Ένα φαντασμαγορικό πάρτι έλαβε χώρα πριν λίγο στο Μιλγουόκι, καθώς παίκτες, τεχνικό team και οπαδοί πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι θριαμβευτές, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο σε περίοπτη θέση, έκαναν παρέλαση στους δρόμους του Μιλγουόκι με το τρόπαιο μαζί τους πάνω σε λεωφορείο. Η αποθέωση από τους χιλιάδες ανθρώπους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη γιορτή ήταν μοναδική!
Δείτε τα πλάνα από το πάρτι και τον Greek Freak να εκτελεί βολές από το… πούλμαν των Μπακς:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.