Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξι Πολωνοί κολυμβητές έχασαν τους Αγώνες από λάθος της ομοσπονδίας

Εξι Πολωνοί κολυμβητές έχασαν τους Αγώνες από λάθος της ομοσπονδίας

Ένα διοικητικό λάθος της πολωνικής ομοσπονδίας κολύμβησης θα στερήσει από έξι αθλητές της χώρας τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έξι πολωνοί κολυμβητές που επρόκειτο να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα χάσουν την κορυφαία διοργάνωση, καθώς αναγκάσθηκαν να φύγουν από την Ιαπωνία πριν από την έναρξη των Αγώνων και μετά από διοικητικό λάθος της πολωνικής ομοσπονδίας κολύμβησης (PZP).

Επιστρέφοντας στην Πολωνία την Κυριακή (18/7), οι κολυμβητές απείλησαν να αναλάβουν νομική δράση και κάλεσαν τον πρόεδρο της PZP να παραιτηθεί.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της PZP, Πάβελ Σλομίνσκι, ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος.

Η Αλίσια Τσορτζ, μία από τους έξι κολυμβητές που έπρεπε να επιστρέψουν στην Πολωνία, κατήγγειλε την «ανικανότητα» της PZP στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης, λέγοντας ότι η ομοσπονδία «παρερμήνευσε τους κανόνες».

«Φαντασθείτε να θυσιάζετε πέντε χρόνια από την ζωή σας και η θυσία σας να εξελιχθεί σε μια τεράστια αποτυχία», επεσήμανε η Τσόρτζ, η οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και του 2016.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024