Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Νεκρή γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών

Η σορός της βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Τι εξετάζει η αστυνομία.

Νεκρή μέσα στο όχημά της εντοπίστηκε η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Dahlia Sky. Η 31χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφερε τραύμα από πυροβολισμό.

Η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έχε ανακοινωθεί, όμως εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εξετάζεται η αυτοκτονία. «Προσανατολιζόμαστε προς πιθανή αυτοκτονία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει κάποιο εγκληματική ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν η Sky ήταν άστεγη το τελευταίο διάστημα και ζούσε στο όχημά της και σε φίλους της που τη φιλοξενούσαν. Το πτώμα της εντοπίστηκε στην περιοχή San Fernando Valley στη Καλιφόρνια, ενώ ο χρόνος θανάτου της εκτιμάται στις 20 Ιουνίου.

Ποια ήταν η 31χρονη:

Εργαζόταν για περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία των ταινιών πορνό, ενώ τελευταία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος, ενώ η οικογένεια της ανέφερε πως έπασχε από ψυχολογικές διαταραχές. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε ανεβάσει μια καμπάνια για συλλογή χρημάτων στο GoFundMe, για την ενίσχυση της υγείας της.

Η νεαρή ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες το 2010 ως Bailey Blue και άλλαξε το «καλλιτεχνικό» της όνομα το 2014 μετά από δικαστική διαμάχη με εταιρεία ρούχων που έφεραν την ίδια ονομασία. Συνολικά γύρισε πάνω από 600 σκηνές ερωτικού περιεχομένου.

Αρκετοί συμπρωταγωνιστές και συμπρωταγωνίστριές της «πάγωσαν» με την είδηση του θανάτου της και έσπευσαν να κάνουν τις αναρτήσεις τους στα social media, ανάμεσά τους και η Stormy Daniels.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024