Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η νέα ζωή της Αλέσσια Ντεμέζ μετά το χωρισμό με τον Αλέξη Παππά

Survivor: Η νέα ζωή της Αλέσσια Ντεμέζ μετά το χωρισμό με τον Αλέξη Παππά

Μετά το χωρισμό της με τον πρώην παίκτη του Survivor η Αλέσσια Ντεμέζ το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία

Αλέξης Παππάς και Αλέσσια Ντεμέζ δεν συνεχίζουν μαζί τον δρόμο τους στη ζωή.

Η σχέση τους είναι η αλήθεια πως ήταν ιδιαίτερη, αφού ήταν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως.

Η γνωριμία και η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν ο Αλέξης Παππάς μπει στο Survivor, ωστόσο οι δυο τους δεν είχαν μέχρι τότε βγει κανονικό ραντεβού, αφού η γνωριμία τους ήταν τυχαία και πολύ ξαφνική.

«Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα και έτρεξα πίσω της. Αφήνω κάτω τις σακούλες και στα 100 μέτρα την σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρω… Έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη. Την επόμενη μέρα θα έφευγα και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Ο κοροναϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά πήγα στο Survivor. Ερωτευτήκαμε στο Skype.

Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Είχαμε πει ότι 25 Μαρτίου θα παντρευτούμε για πλάκα πάνω στις συζητήσεις. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι πως και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον», είχε αποκαλύψει ο Αλέξης Παππάς.

Μπορεί με το που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το Survivor να πήγε στο Ντουμπάι μαζί της και να φωτογραφήθηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ, η σχέση αυτή δεν κράτησε και για πολύ καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η Αλέσσια Ντεμέζ μάλιστα είπε μετά τον χωρισμό τους:

«Δεν έκλαψα, είναι επιλογή του και το δέχτηκα. Το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα, πίσω από το μήνυμα υπάρχει άλλο μήνυμα. Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται απέχει πολύ από τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ. Η αντίδρασή μου ήταν «τι στο καλό σκέφτεται;»»!

Και πρόσθεσε:

«Το μήνυμα του ήταν λογικό, δεν υπήρχε συναίσθημα, οπότε σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι αγάπη και τι πρέπει να κάνω τώρα. Να απαντήσω να του πω σήκωσε το τηλέφωνό σου και πάρε με να μου πεις ότι έχεις να μου πεις; Του τηλεφώνησα πολλές φορές, δεν το σήκωσε».

Όσον αφορά τη ζήλεια του Αλέξη Παππά όταν εκείνη δέχτηκε κάποια λουλούδια, είπε:

«Το ξέρω ότι ζήλεψε, αλλά κάθε βδομάδα λαμβάνω λουλούδια, από τη βασιλική οικογένεια, τον πατέρα μου, από κόσμο που δουλεύω, οπότε δεν μπορώ κάθε φορά που λαμβάνω κάτι να μαλώνω».

Μετά τον χωρισμό τους λοιπόν και όσο ο Αλέξης Παππάς κάνει γυρίσματα για το Bachelor, εκείνη το έριξε στην εργασιοθεραπεία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024