Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο House of Fame.

Ο νεαρός τραγουδιστής, από την πρώτη στιγμή, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε δεν είχε παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, κάτι το οποίο άλλαξε με τη συμμετοχή του στη μουσική ακαδημία του House of Fame.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας, όπου και ήρθε αρκετά κοντά με την Μαριάννα Κάρα. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, ο αγαπημένος της ωστόσο τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία κερδίζοντας την πρώτη θέση του House of Fame.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας απολαμβάνει τη δημοσιότητα αλλά και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι, μένοντας δίπλα στην αγαπημένη του Μαριάννα.

O ίδιος μάλιστα ηχογραφεί το πρώτο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Όσο για τη σχέση του με τη Μαριάννα, ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη πρόσφατα αποκάλυψε:

«Το κλικ με τη Μαριάννα έγινε πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν στο δωμάτιο που περιμέναμε πριν μπούμε στο σπίτι. Και έβλεπα τα μάτια της πίσω από τη μάσκα. Και λέω “ώπα, μπλέξαμε εδώ τώρα”. Είμαστε μικροί σε ηλικία. Είμαστε 22 χρονών. Αλλά ήταν πολύ ώριμη και πολύ σταθερή στις απόψεις της.

Η σχέση μας έξω από το παιχνίδι είναι πιο έντονη μπορώ να πω. Τώρα που είμαστε μόνοι μας έχουμε το σπίτι μας, τον ελεύθερο μας χρόνο, περνάμε πιο ωραία» είπε ο νεαρός νικητής του House Of Fame.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο