Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη η 18χρονη - Την παρακολουθούσε, την κρατούσε φυλακισμένη

Ηλιούπολη: Ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη η 18χρονη – Την παρακολουθούσε, την κρατούσε φυλακισμένη

Η 18χρονη πραγματοποιούσε μόνο κοντινές αποστάσεις μέχρι δηλαδή μέχρι την καφετέρια της περιοχής και πάντα υπό την επίβλεψη του 39χρονου ο οποίος δεν την άφηνε ποτέ να μιλήσει στους γείτονες απειλώντας την με την ίδια της τη ζωή.

Με χειροπέδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης η οποία από την ηλικία των 11 ετών, βίωνε έναν εφιάλτη, βαναυσότητας, κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι – κολαστήριο στην Ηλιούπολη και συνέλαβαν τον 39χρονο συνάδελφός τους. Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι την «φυλάκισε», την κακοποίησε και την εξέδιδε.

Την ίδια ώρα περνούσαν χειροπέδες και στον πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος κατηγορείται ότι την χτυπούσε, την κακοποιούσε και την βίαζε.

Μετά από παραμονή μίας ώρας στο γραφείο του εισαγγελέα, πήραν το δρόμο για τον ανακριτή. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους, βαρύτατη. Συνολικά, 14 κακουργήματα και πλημμελήματα για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια τους, η 18χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA η 18χρονη πραγματοποιούσε μόνο κοντινές αποστάσεις μέχρι δηλαδή μέχρι την καφετέρια της περιοχής και πάντα υπό την επίβλεψη του 39χρονου ο οποίος δεν την άφηνε ποτέ να μιλήσει στους γείτονες απειλώντας την με την ίδια της τη ζωή.

Αναζητείται τουλάχιστον ένας συνεργός

Σύμφωνα με τους γείτονες, εκτός από τον 39χρονο υπήρχαν και κάποια άλλα άτομα που παρακολουθούσαν κάθε της κίνηση.

Από την αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια η κοπέλα στους αστυνομικούς. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του 39χρονου, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Γνωστή η παραβατική του συμπεριφορά

Για περίπου δύο μήνες ο 39χρονος που υποτίθεται ότι ήταν υπερασπιστής του νόμου έγινε ο πιο σκληρός παραβάτης του. Θύμα του ένα ανυπεράσπιστο κορίτσι. Που στα χέρια του έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Αμίλητος, ψυχρός, με το κεφάλι ψηλά. Χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

O αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στην άτυχη 18χρονη κοπέλα τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα. Η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024