Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με μπλούζα εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών
Η κοπέλα 18 ετών κακοποιούνταν συστηματικά από αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται.
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία με την είδηση βιασμού 18χρονης γυναίκας, που ήρθε να μεγαλώσει την ήδη μακρά λίστα αντίστοιχων περιστατικών που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.
Η κοπέλα 18 ετών κακοποιούνταν συστηματικά από αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται.
Έπειτα μετά έγινε γνωστό πως και ο ίδιος ο πατέρας της γυναίκας φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της.
Μετά από μια παράλογα χρονοβόρα διαδικασία, αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η στυλιστική επιλογή του κατηγορούμενου αστυνομικού, ο οποίος οδηγούμενος στον ανακριτή το πρωί της Κυριακής, επέλεξε να φορέσει μπλουζάκι με πορνογραφικό περιεχόμενο.

- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
- Το Ιράν απαντά στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ με επιθέσεις στον Κόλπο – Πώς φτάσαμε στον νέο κύκλο έντασης
- «Μπαμ» στην Αμερική: «Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε»
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442